Η μεταμόρφωση του Μελέτη Ηλία σε Άγιο Βασίλη, σε shooting για free press περιοδικό

Ho ho ho, έρχεται ο Αϊ-Μελέτης

Must Read

Μοντέρνος Άγιος Βασίλης ο Μελέτης Ηλίας.

  • Από τον
    Ηλία Μαρβέγια

Ο δημοφιλής ηθοποιός, τον οποίο βλέπαμε για χρόνια στο «Σόι σου» του Alpha και φέτος πρωταγωνιστεί στα «Καλύτερά μας χρόνια» της ΕΡΤ1, «μεταμορφώθηκε» από την ομάδα του free press «Κoita Magazine» για το τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Η «Espresso» εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα backstage στιγμιότυπα από τη δημιουργική «μετάλλαξη» του ηθοποιού στον πιο αγαπημένο άγιο των παιδιών βήμα προς βήμα. Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας τις φωτογραφίες, ο Μελέτης Ηλίας αναγνωρίζεται δύσκολα πίσω από την τεράστια γενειάδα και τα (βαμμένα) λευκά μαλλιά του. Την ιδέα για τη «μεταμόρφωση» του δημοφιλούς πρωταγωνιστή σε Άγιο Βασίλη είχαν φυσικά η Μαριάμ Νίκου και η Μαρία Κορινθίου, οι οποίες έχουν ενώσει εδώ και καιρό τις δυνάμεις τους και τις εμπνεύσεις τους υπό τη σκέπη της εταιρίας παραγωγής Αikor Productions, πραγματοποιώντας φαντασμαγορικά φωτογραφικά πρότζεκτ και όχι μόνο.

Για το shooting του Μελέτη Ηλία χρειάστηκαν πολλές ώρες δουλειάς, με τα μέλη της ομάδας της Μαριάμ και της Μαρίας να δουλεύουν με μπόλικο κέφι και μεράκι, ακολουθώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά μέτρα που έχει ορίσει η Πολιτεία ως απαραίτητα για την περίοδο που διανύουμε. Μάλιστα, το γεγονός ότι το φωτογραφικό αποτέλεσμα δικαίωσε ακόμη μία φορά τις δύο δημιουργούς φανερώνει, αν μη τι άλλο, πως όταν υπάρχουν καλή χημεία, σωστή συνεργασία και ομαδικό πνεύμα μπορούν κάλλιστα να γίνουν αξιόλογα πρότζεκτ ακόμη και μετ’ εμποδίων πανδημίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This