Πέμπτη 17/6/2021

Έξαλλη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Χρήστο Λούλη: «Μη λες τον κόσμο πυροβολημένο» (video)

Προκαλεί ξανά με τις δηλώσεις του ο ηθοποιός

Η απάντηση του Χρήστου Λούλη σε πρόσφατη συνέντευξη αναφορικά με το σποτ της καμπάνιας «Μένουμε σπίτι» εκνεύρισε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η παρουσιάστρια του «The Booth» σχολίασε τις νέες δηλώσεις του ηθοποιού που πρωταγωνίστησε στο σποτ το οποίο τελικά κρίθηκε σεξιστικό μετά από σωρεία αντιδράσεων και αποσύρθηκε. «Θα τρελαθώ αν σκεφτώ τι μπορεί να φανεί σεξιστικό στον κάθε πυροβολημένο» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Λούλης προκαλώντας νέο κύμα αντιδράσεων με το προσβλητικό του σχόλιο.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία εμπάθεια με τον ηθοποιό παρά μόνο σεβασμό για το ταλέντο του, ωστόσο δεν μπορεί να παραβλέψει τις νέες προκλητικές του δηλώσεις: «Αχ βρε Χρήστο. Και να θέλω, δεν μπορώ… Πραγματικά, έχω όλη την καλή διάθεση… Δεν μπορείς να λες τον κόσμο πυροβολημένο, όταν ένα σενάριο είναι σεξιστικό. Ο τρόπος που το έπαιξες, γιατί είσαι πολύ καλός ηθοποιός, το έκανε ακόμα πιο σεξιστικό αυτό είναι το θέμα… Μη λες τον κόσμο πυροβολημένο γιατί και εγώ μετά θα πρέπει να σου απαντήσω. Όσον αφορά το κομμάτι του Instagram ωραία το χειρίστηκες, μου άρεσε γιατί τα πέντε χιλιάρικα είναι πολλά λεφτά» σχολίασε όλο νόημα η Πηνελόπη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ