Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Η ενόχληση της Κατερίνα Καινούργιου με τις «ειρωνικές» απαντήσεις του Σωτήρη Κοντιζά (video)

Σε λίγες μέρες ξεκινάει το πολυαναμένομενο MasterChef. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Ευτυχείτε», προσπάθησε να αποσπάσει πληροφορίες από τον κριτή του reality μαγειρικής, Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα, ενοχλήθηκε από την στάση του και δήλωσε ότι θα μπορούσε να είναι πιο ευγενικός στις απαντήσεις του.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «αν θα γίνει η πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου» ο κριτής του απάντησε: «στις τριάντα τρεις», ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στον δημοσιογράφο είπε: «Επειδή έχω και τρία παιδιά μην μου το χώνεις αυτό στη μούρη πρωί πρωί».

Τότε η παρουσιάστρια της εκπομπής εμφανώς ενοχλημένη δήλωσε:

«Κύριε Κοντιζά, Σωτήρη αγαπημένε που είσαι εξαιρετικός σε αυτό που κάνεις και ελπίζω να ανοίξουν γρήγορα τα μαγαζιά σου και να ξαναφάμε, γιατί αυτοί οι άνθρωποι δυσκολεύονται πολύ. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Έχει κρύο, είναι ο δημοσιογράφος έξω και περιμένει με τις ώρες, μπορεί ευγενικά να πει δεν μπορώ να μιλήσω. Όχι να μιλήσει ειρωνικά, που ξέρω ότι είναι ευγενέστατος και γλυκύτατος».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ