Γιώργος Μαζωνάκης: «Για να πάρω αναβολή από τον στρατό, τις πρώτες μέρες τις πέρασα στο ψυχιατρείο» (video)

«Πέρασα δύσκολα στο στρατό»!

Must Read

Ο Γιώργος Μαζωνάκης από παιδί αγαπούσε πολύ το τραγούδι. Μεγάλωσε ακούγοντας με την οικογένειά του κλασικά λαϊκά τραγούδια και τραγουδιστές. Δεν ήταν παρά μόνο δεκαπέντε ετών όταν αποφάσισε πως θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπάει περισσότερο, δηλαδή το τραγούδι.

Το 1993 ξεκίνησε η καριέρα του όταν ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο με τον τίτλο «Μεσάνυχτα και κάτι». Η πορεία του δίσκου έδειξε θετικά δείγματα για την μετέπειτα πορεία του νέου τραγουδιστή. Μετά από τέσσερα χρόνια και όντας ήδη γνωστός, ο Γιώργος Μαζωνάκης κλήθηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, γεγονός με το οποίο ασχολήθηκαν αρκετά τα ΜΜΕ.

Εκείνη η χρονιά, όπως θα αποκαλύψει σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή του  Αντώνη Σρόιτερ, «Tik Talk», αποτέλεσε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του.

«Με παίρνουν φαντάρο. Παρουσιάζομαι… Τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, που καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο. Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια μεγάλη αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετώπισα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους τριγύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με έβαλαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή.

Η ιστορία δεν είχε καλό τέλος, γιατί δεν πήρα την αναβολή και μπήκα στο στρατόπεδο. Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά και α μου φύγει η αγοραφοβία. Πέρασα δύσκολα στο στρατό γιατί δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Το εν λόγω απόσπασμα πρόβαλε η εκπομπή «Happy Day».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This