Άριελ Κωνσταντινίδη: «Ήμουν ευάλωτη, δεν μπορούσα να θέσω τα όριά μου» (video)

«Έχω δει γονείς, σε ακροάσεις, να χειροδικούν στα παιδιά τους»

Must Read

Η Άριελ Κωνσταντινίδη έπειτα από επτά χρόνια κοινής πορείας με τον επιχειρηματία Τάκη Μαργαρίτη και έχοντας αποκτήσει δύο δίδυμα αγοράκια, τον Δαναό και τον Φοίβο, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα όμως με όσα είχε αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της η γνωστή ηθοποιός το διαζύγιο κάθε άλλο παρά βελούδινο δεν ήταν, ενώ είχε κάνει λόγο ότι θα πάνε δικαστικά, καθώς κάποιες πρακτικές του πρώην συζύγου της την βασάνιζαν και την κράταγαν πίσω.

Ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει και οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί κυρίως και λόγω των παιδιών τους.

«Τα δίδυμα είναι 4 ετών και είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Ήταν δική μου ανάγκη να τους μεγαλώνω ως ξεχωριστές και μοναδικές προσωπικότητες. Δεν είναι ίδιοι και δεν τους αντιμετωπίζω έτσι. Ο μπαμπάς τους είναι “παρών”. Έχουμε χωρίσει αλλά είναι εντάξει με τα παιδιά. “Παρών” ήταν και θα είναι σε όλη τους της ζωή. Απλώς τα παιδιά επηρεάζονται από τα συναισθήματα που υπάρχουν και δεν μπορούμε να τους πούμε ψέματα.

Δεν ρώτησαν για τον χωρισμό γιατί ήταν το πρώτο πράγμα που τους είπα την πρώτη μέρα που δεν ήταν ο μπαμπάς στο σπίτι. Δεν εκδηλώθηκαν καθόλου, ήταν 2,5 ετών. Μου είπαν ότι είναι η ιδανική ηλικία. Δεν πρέπει να υπάρχουν εκκρεμότητες εκτός διαζυγίου. Όταν δεν έχουν αποκατασταθεί κάποια πράγματα είναι μια πληγή. Δόξα τω Θεώ είναι όλα εντάξει τώρα», δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία που βίωσε, όταν στην τρυφερή ηλικία των ηλικία 9 ετών, ο βοηθός σκηνοθέτη της παράστασης «Άννυ» όπου συμμετείχε την φίλησε.

«Δεν ήθελα να διαταραχθούν οι σχέσεις, κάποια στιγμή το είπα και απολύθηκε αυτό το άτομο. Εγώ δεν ήθελα να με βλέπουν ως μικρός παιδί, ήθελα να βλέπουν ότι είμαι δυνατή. Όλα ξεκινούν από την οικογένεια και το αν ο μπαμπάς και η μαμά δεν σέβονται ο ένας τον άλλον. Είναι κοινωνικό το ζήτημα. Ήμουν ευάλωτη, δεν μπορούσα να θέσω τα όριά μου. Έχω δει γονείς, σε ακροάσεις, να χειροδικούν στα παιδιά τους. Εγώ είχα την προστασία από τη μαμά μου αλλά το περιβάλλον αυτό με σόκαρε. Αν δεν είχα κουβαλήσει όλο αυτό το φορτίο μπορεί να μην ήμουν εδώ. Η τέχνη είναι πάρα πολύ ωραία. Εγώ δεν θέλω να παίζω για να προσφέρω κάτι σε εμένα, αλλά να προσφέρω σε εσένα που θα με δεις», τονισε η ηθοποιός στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This