Ο Πάνος Καλίδης «αδειάζει» τον Τριαντάφυλλο και την Ελευθερίου: «Απορώ πως η Ελευθερία δεν είπε κάτι» (video)

«Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ότι θα τραγουδήσουν μαζί το καλοκαίρι, άρα το χρήμα τα νικάει όλα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Must Read

Ο τελικός του Survivor είχε μία αποκάλυψη βόμβα, η οποία επισκίασε τη νίκη του Σάκη Κατσούλη.

Πρόκειται για την αναφορά του Τριαντάφυλλου και του Πάνου Καλίδη σχετικά με την ερωτική συνεύρεση της ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά.

Ο Τριαντάφυλλος σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε πώς με τα λεγόμενά του δεν ισχυρίστηκε ότι οι δύο συγκεκριμένοι συμπαίκτες του συνουσιάστηκαν, αλλά ότι μαζί τους είχε περάσει πολύ όμορφα στο reality επιβίωσης.

Η Ελευθερία Ελευθερίου από τη μεριά της φάνηκε πως δεν εκνευρίστηκε με τις δηλώσεις των συμπαικτών της, ωστόσο τόνισε πως δεν έχει συμβεί τίποτα ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και το γνωστό ηθοποιό.

Η αποκάλυψη των τραγουδιστών αλλά και η αντίδραση της κύπριας ερμηνεύτριας εκνεύρισε τους παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινό», οι οποίοι ισχυρίζονται πως απ’ όλες τις πλευρές έχει αντιμετωπιστεί με λάθος τρόπο.

«Ντροπή η αντίδραση της Ελευθερίου που είπε “τον ξέρουμε τον Τριαντάφυλλο“. Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο Τριαντάφυλλος για να θιγεί η Ελευθερία Ελευθερίου; Δεν είναι ωραίο να προβάλλεται αυτό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Μιλάμε για λεκτική βία», είπε εξοργισμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Γιώργο Λιάγκα να του απαντάει:

«Αφού την Ελευθερία Ελευθερίου δεν την πειράζει που όλη η Ελλάδα έμαθε ότι έκανε σεξ με τον Αλέξη Παππά, τι μας νοιάζει εμάς; Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ότι θα τραγουδήσουν μαζί το καλοκαίρι, άρα το χρήμα τα νικάει όλα. Αυτή είναι η αλήθεια».

«Κοίτα ή είμαστε πολύ ηλίθιοι ή είναι πάρα πολύ έξυπνοι κι εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Σαν τραγουδιστή τον εκτιμώ, η προσωπικότητά του δεν μου αρέσει. Τώρα ότι προσπαθούν μπροστά σε όλη την Ελλάδα να πουν ότι δεν το είπε αυτό είναι ντροπή», είπε αναφορικά με την απάντηση του Τριαντάφυλλoυ

Στην συνέχεια ο Πάνος Καλίδης έδωσε την δική του εξήγηση «αδειάζοντας στεγνά» τον συνάδελφό του.

«Αισθάνθηκα άσχημα, με έλουσε κρύος ιδρώτας εκείνη τη στιγμή. Απορώ πως η Ελευθερία δεν είπε κάτι. Ναι, εγώ διαπίστωσα και ανέφερα αυτό που είχε πει ο συμπαίκτης μου λίγο πιο πριν. Στενοχωρήθηκα για την Ελευθερία. Εκείνη γέλαγε. Εκείνη τη στιγμή χάθηκα και ξαφνιάστηκα», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=WkIIZ1Qfk9c

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This