Κουφέτα και αποκαλυπτήρια στη high society – Tο «αθόρυβο» love story Βιγκόπουλου – Μουνδρέα

Πρώτη επίσημη εμφάνιση για τον βιομήχανο και την καλλονή της ναυτιλίας

Must Read

Εδώ και δύο περίπου χρόνια στα κοσμικά πηγαδάκια φημολογείται η σχέση του γνωστού φαρμακοβιομήχανου Αχιλλέα Βιγκόπουλου με την καλλονή της ναυτιλίας Ναταλία Μουνδρέα, χωρίς ωστόσο κανένας από τους δύο να επιβεβαιώνει το love story.

Ανθρωποι low profile, κινούνται πλέον και οι δύο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν ασχολούνται με το social life. Ωστόσο πρόσφατα πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, σε κοσμική βάπτιση στο Reef Athens Riviera, όπου μάλιστα τραγούδησαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Χάρης Βαρθακούρης, και ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε μαζί, επιβεβαιώνοντας το ειδύλλιο, που πρώτη είχε εντοπίσει η «Espresso».

Αριστες σχέσεις

Το απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι, σύμφωνα με το φιλικό του περιβάλλον, κινείται αθόρυβα μεταξύ Π. Ψυχικού και Πάτμου, όπου η οικογένεια Μουνδρέα διαθέτει εξοχική κατοικία.
Μπορεί να γνωρίζονταν πολλά χρόνια και οι οικογένειές τους να διατηρούν άριστες σχέσεις, αλλά για πρώτη φορά ήρθαν ακόμα πιο κοντά το 2019. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Αχιλλέα Βιγκόπουλο και την πολύ όμορφη Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, προέδρου της ναυτιλιακής εταιρίας NGM Energy και συντρόφου της Ελλης Στάη.

Αχιλλέας Βιγκόπουλος και Ναταλία Μουνδρέα

Με πολλές κατακτήσεις στο ενεργητικό του, ο bon viveur 50άρης βιομήχανος είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με τη μακροχρόνια σχέση του με την ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα και στη συνέχεια με τον δεύτερο σύντομο γάμο του και το διαζύγιό του από τη Νικόλ Κοτοβός. Σε νεαρή ηλικία είχε παντρευτεί την επιχειρηματία Νταίζη Μανιατοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει τον μοναχογιό του, τον οποίο λατρεύει.

Οσο για την αριστοκρατική Ναταλία Μουνδρέα, έπειτα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά οι δυο τους έληξαν τον γάμο τους με ένα πολύ χαμηλών τόνων διαζύγιο το 2018, παραμένοντας πάντα φίλοι για χάρη των δύο παιδιών τους.

«Βροχή» τα κουφέτα από την Αθηναϊκή Ριβιέρα έως την Αντίπαρο

Ο πιο νεανικός γάμος των τελευταίων ημερών τελέστηκε στην Αντίπαρο. Η Μελίνα Παππά, κόρη του εφοπλιστή Πέτρου Παππά, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αρη Γερωνυμάκη σε έναn ρομαντικό, αλλά πολύ κλειστό γάμο, με καλεσμένους μόνο φίλους των νεονύμφων, όπως τον Κωνσταντίνο Νανόπουλο, τον Αλέξανδρο Τσαβλίρη, την Ηλιοδώρα Μαργέλλου και τον σύζυγό της Γιώργο Παπαλέξη. Ο παλιός εκδότης Χρήστος Τερζόπουλος πάντρεψε την κόρη του Αλεξία Τερζοπούλου με τον Ολλανδό Frank Verduin στην Αθήνα σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Verduin – Τερζοπούλου

Αντίθετα, με καλεσμένους από όλο τον κόσμο πραγματοποιήθηκε στο Island η γαμήλια δεξίωση της γνωστής Ελληνοαμερικανίδας Αναστασίας Παλυβού με τον Joseph Thomas. Το «παρών» φυσικά έδωσαν οι θείοι της νύφης Δημήτρης και Ελένη Μπούση με τον γιο τους Ευάγγελο Μπούση, σύντροφο του Peter Dundas.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This