Αναστάσης Ροϊλός – Ξέσπασε ο ηθοποιός: «Σας παρακαλώ… Τι είναι αυτά που λέτε;» (video)

«Δεν ξέρω αν θα με ενοχλούσε το να παίζω ακριβώς απέναντι με τη σύντροφό μου»

Must Read

Ο Αναστάσης Ροϊλός έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», όπου υποδύεται τον Νικηφόρο Σεβαστό.

Φήμες θέλουν να γίνονται κάποιες διαφοροποιήσεις στην εν λόγω σειρά λόγω τηλεθέασης, ο γνωστός ηθοποιός όμως, μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day», το διέψευσε κατηγορηματικά.

«Τι να αλλάξει παιδιά στις Άγριες Μέλισσες; Σας παρακαλώ… Τι είναι αυτά που λέτε; Σε καμία περίπτωση! Η σειρά έκανε για δύο σεζόν πάρα πολύ καλά νούμερα και τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο έξω από την δουλειά μας. Δεν ασχολούμαι προσωπικά με αυτά. Δεν ισχύει ότι θα μπουν περισσότερες ερωτικές σκηνές στις Άγριες Μέλισσες», είπε φανερά ενοχλημένος.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, αφού στο πλευρό του βρίσκεται η αγαπημένη του Εριέττα Μανουρη, με την οποία μάλιστα συνεργάστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι σε θεατρική παράσταση.

Φήμες μάλιστα θέλουν τους δύο ηθοποιούς να πήγαν ένα βήμα παρακάτω τη σχέση τους, κάνοντας μυστικό αρραβώνα.

Η αγαπημένη του σύντροφος, πρωταγωνιστεί φέτος στην σειρά «Σασμός» και ο ηθοποιός αποκάλυψε, κατά πόσο θα τον ενοχλούσε βρισκόταν η συγκεκριμένη σειρά απέναντι από τις «Άγριες μέλισσες».

«Δεν ξέρω αν θα με ενοχλούσε το να παίζω ακριβώς απέναντι με τη σύντροφό μου. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας, υπάρχει ας πούμε μια ευγενής τηλεοπτική άμιλλα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/642217994

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This