Τάσος Ξιαρχό: «Μίλησα με την Κόνι Μεταξά και χειροτέρεψαν τα πράγματα»

«Δεν με νοιάζει καθόλου που την έχασα από φίλη μου»

Must Read

Ο Τάσος Ξιαρχό έπειτα από την άσχημη περιπέτεια που βίωσε λόγω της ρατσιστικής ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, σχετικά με τα κιλά και τις στιλιστικές επιλογές μιας άγνωστης κοπέλας, φαίνεται πώς βρίσκει σιγά-σιγά τον εαυτό του.

Ο ίδιος μάλιστα είχε προβεί σε διαγραφή υλικού από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, καθώς όπως είπε ήθελα να κάνει ένα start up.

Πολλοί από τους φίλους του στάθηκαν στο πλευρό του ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, ωστόσο υπήρχαν άνθρωποι, τους οποίους θεωρούσε φίλους, που του γύρισαν την πλάτη.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Κόνι Μεταξά, η οποία όπως ισχυρίστηκε δεν του έστειλε ούτε ένα μήνυμα για να δει αν είναι καλά στην υγεία του.

Μετά τις δηλώσεις του αυτές, η Κόνι Μεταξά απέφυγε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

Ο γνωστός χορευτής όμως δεν φαίνεται να έχει την ίδια άποψη, αφού μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» είπε χαρακτηριστικά πως: «Βρεθήκαμε, μιλήσαμε, χειροτέρεψαν τα πράγματα και το αφήσαμε. Το συμβάν δεν είναι τίποτα, απλά στεναχωρήθηκα και το αφήσαμε εντελώς. Τα ειρωνικά βλέμματα δεν βοηθάνε. Περίμενα να τα βρούμε στην κουβέντα μας και μόνο δεν τα βρήκαμε. Όλα ήταν ανάποδα, οπότε το αφήνω εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν στεναχωρήθηκε που έχασες την Κόνι από φίλη του, ο χορογράφος απάντησε ότι:  «Πλέον δεν με νοιάζει καθόλου».

Αναφορικά με τους σπόνσορες που έχασε μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του, σημείωσε πως: «Μετά από αυτό που έγινε έχασα δουλειές στο Instagram. Πλέον δεν είμαι super market να τρώω και να πίνω».

https://vimeo.com/652800094

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This