Νικολέτα Βλαβιανού κατά της Βίκυς Κάβουρα: «Τρέχουμε στα υπουργεία για τις πρόβες και λέει “έγινε από μένα”»

«Αυτό είναι όλο παραφιλολογία»

Must Read

Η Βίκυ Κάβουρα αποχώρησε από τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε, καθώς όπως είπε και η ίδια χαρακτηριστικά, υπέστη οικονομικό εκβιασμό.

Ο παραγωγός της εν λόγω παράστασης, Διονύσης Παναγιωτάκης, στην προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει τη θέση του, δήλωσε πως όσα ειπώθηκαν από την ηθοποιό είναι αοριστίες.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε πώς το ποσό που της πρόσφερα ήταν προσβλητικό, ενώ έθιξε ένα πολύ σοβαρό θέμα το οποίο απασχολεί τους ηθοποιούς και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι δεν πληρώνονται στις πρόβες.

Η Βίκυ Κάβουρα μιλώντας πρόσφατα στην κάμερά της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανακοίνωσε πως οι πρόβες πλέον θα πληρώνονται.

https://vimeo.com/656038523

Τις δηλώσεις αυτές κλήθηκε να σχολιάσει η Νικολέτα Βλαβιανού, η οποία μάλιστα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΗ, και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «Αυτό είναι όλο παραφιλολογία. Επειδή είμαι στο Διοικητικό του ΣΕΗ, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Όταν έρθει κάποιος να κάνει μία καταγγελία, πάει μετά στην επιθεώρηση εργασίας κτλ κτλ. Το ότι ζητάμε να πληρώνονται οι πρόβες, είναι ένα πάγιο αίτημα που δεν έχει σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα».

«Ξαφνικά ένας αγώνας τόσων ανθρώπων, ανομοιογενών μεταξύ τους που κάθονται σε ένα τραπέζι και προσπαθούν να βρουν μία λύση και να έρχεται ξαφνικά μία συνάδελφος και να λέει “α! αυτό έγινε από εμένα”. Η ίδια το είπε αυτό; Με συγχωρείτε πολύ! Δε μπορώ να απαντήσω σε κάτι! Δικό σας…», πρόσθεσε.

https://vimeo.com/656037953

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This