Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Σε αυτή τη χώρα σε βιάζουν, σε διασύρουν και οι θύτες κάνουν μήνυση στο θύμα»

«Φτάνει ξεφτίλες. Σεβασμός!»

Must Read

Έξω φρενών έχει γίνει Δήμητρα Αλεξανδράκη με την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση revenge porn της πολύ καλής της φίλης, Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή influencer αφού αποκάλυψε ότι ο Μάκης Κατμετζόγλου ήταν ο άνθρωπος που δημοσίευσε το ροζ βίντεο, ο εν λόγω επιχειρηματίας υπέβαλε μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δείτε επίσης: Γκιώνης αδειάζει Τούνη για το «ροζ» video: Πληρώθηκε αδρά για να κλείσει το στόμα της

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Έξαλλος ο Αλεξάνδρου με τον δικηγόρο του θύτη – Η απάντηση του δικηγόρου της για το αν χρηματίστηκε

Δείτε επίσης: Ο Φιντιρίκος παραδέχτηκε ότι είχε το ροζ βίντεο της Τούνη – Τι απαντάει ο Λύτρας στον Κατμετζόγλου

Δείτε επίσης: H Τούνη ξεσπά κατά του Ηλία Γκιώνη – Η απάντηση του ακτιβιστή: «Kάποιος να πει στην άθλια ινφλουένσερ…»

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη – Πέρασε στην επίθεση η δικηγόρος του Κατμετζόγλου: «Γιατί δεν έχει υποβάλλει μήνυση»

Με αφορμή αυτό το περιστατικό αλλά και όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα όπου έλεγε χαρακτηριστικά ότι

«Σε αυτή τη χώρα σε βιάζουν, σε χτυπάνε, σε ξεφτιλίζουν, σε διασύρουν και οι θύτες κάνουν μήνυση στο θύμα. Όχι το θύμα στον θύτη. Πρόσεξε! Ο θύτης στο θύμα! Και έχεις και τον Χ, Ψ @@ροπουλο που βγαίνει και λέει ότι του έρχεται στο μυαλό προκειμένου να πάρει δημοσιότητα από το θέμα, γιατί πουλάει και θέλει να τον μάθει και η Νίτσα στα Κάτω Κρεμαστά που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του.

Αν θες να σε μάθουν κάνε κάτι που θα σε μάθουν από το έργο σου ή το οτιδήποτε. Όχι αγόρι, κορίτσι μου οτιδήποτε, πατώντας πάνω σε έναν άνθρωπο, χοροπηδώντας πάνω του, ενώ κάτω έχει κάρβουνα. Έλεος λίγο ανθρωπιά! Φτάνει ξεφτίλες. Σεβασμός!», είπε σε έξαλλη κατάσταση το πρώην μοντέλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This