O Σκάι κρατούσε τον Κατσαούνη στο Survivor αν και γνώριζε ότι είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Δικαιοσύνη

Χαμός στο twitter με την απόφαση της παραγωγής να αποβάλει τον Κατσαούνη από το «Survivor»

Must Read

Η αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από το «Survivor» άφησε εκτεθειμένη την τουρκικών συμφερόντων εταιρία παραγωγής του άγριου reality του Σκάι, όπως και το ίδιο το κανάλι του Φαλήρου. Τόσο οι συνεργάτες του Ατζούν Ιλιτζαλί, οι οποίοι κάνουν το κάστινγκ του εν λόγω προγράμματος, όσο και οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού που το προβάλλει ήταν -προφανώς!- ενήμεροι από τον περασμένο Ιανουάριο ότι ο Θεσσαλός αγρότης έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Δικαιοσύνη όχι για μία, αλλά για τρεις υποθέσεις. Είχαν μάθει ότι ο «Τσακατσούκας», όπως τον αποκαλούν χαρακτηριστικά, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες εκτός παιχνιδιού, μεταξύ των οποίων και για βιαιοπραγία σε βάρος ενός συντοπίτη του. Κι όμως, επέλεξαν να κάνουν τα… στραβά μάτια για χάρη της τηλεθέασης και να τον κρατήσουν στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο.

Βλέπετε, το πρώτο διάστημα ο Γιώργος Κατσαούνης είχε ένα ειδύλλιο με τη Μυριέλλα Κουρεντή, αργότερα όμως τσακώθηκε μαζί της, επειδή πληροφορήθηκε την ύπαρξη του Τζον στη ζωή της. Εν συνεχεία δημιούργησε εντάσεις με άλλους συμπαίκτες του και γενικά τραβούσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών λόγω του αυθεντικού, πλην όμως εκρηκτικού χαρακτήρα του. Μάλλον ήταν θέμα χρόνου, λοιπόν, να… εκραγεί και εντός του «Survivor» και να την… πληρώσει (με γροθιά και κλοτσιά!) ο επίσης εκρηκτικός και υβριστής Τάκης Καραγκούνιας, κάτι που οι ιθύνοντες του reality θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει. Μάλιστα, η ετεροχρονισμένη αποπομπή του νεαρού αγρότη από το reality «ξεσκέπασε» την Acun Medya και στο θέμα των ποινών που δίνονται στους παίκτες οι οποίοι παραβιάζουν τους κανόνες.

Όπως φαίνεται, υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Τρανταχτό παράδειγμα είναι ο Γιάννης Τσολάκης, ο οποίος είχε πιει καφέ στη… ζούλα και έλαβε την ίδια τιμωρία (αποχή από τρία έπαθλα) με τον Αρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ, οι οποίοι επικοινώνησαν κρυφά με τους δικούς τους. Επίσης, ο Αρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας, που λίγο έλειψε να παίξουν ξύλο σε συμβούλιο, δεν πήραν ποτέ καμία ποινή, γλιτώνοντάς τη με μία επίπληξη από τον Γιώργο Λιανό.

Έπειτα απ’ όλα αυτά, ήταν φυσικό να ξεσπάσει… θύελλα αντιδράσεων στο twitter, ύστερα από την ανακοίνωση της αποβολής του Γιώργου Κατσαούνη από το παιχνίδι, με πολλούς τηλεθεατές να ζητούν να εκδιωχθούν επίσης ο Αρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Σαφώς και έπρεπε να αποβληθεί ο Κατσαούνης από το παιχνίδι, αλλά κανονικά θα έπρεπε οι κανόνες να ισχύουν για όλους τους παίκτες – όπως για τον χαϊδεμένο της παραγωγής Αρη. Αν δεν είχαν προλάβει να τον κρατήσουν, θα είχε χειροδικήσει κι εκείνος» σχολίασε ένας.

«Κλείστε το μπ@@@@@@ο εκεί στον Σκάι. Ο Κατσαούνης έφταιγε, σκουπίδια όλα. Εφόσον έφυγε αυτός, πρέπει να διώξετε και τον Αρη τώρα» έγραψε άλλος.

«Στάθης ρίχνει μπαλάκι σε Τάκη (ποινή x), Τάκης πετάει καρύδα σε Εμμανουήλ (ποινή x), Βρισ. σπρώχνει Εμμανουήλ (ποινή x), Aρης Τάκης πόλεμος (ποινή x), Κατσαούνης πιάνεται στα χέρια με Τάκη, αποβάλλεται. Από τα 5 περιστατικά, ο Τάκης εμπλέκεται στα 4. Είσαι για δέσιμο, Τάκηηηη» σημείωσε ένας τρίτος.

«ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ. Μόνο ο Κατσαούνης παραβίασε κανόνες, βρε σούργελα; Αν είστε όντως κατά της βίας, θα έπρεπε να αποβληθεί και ο Aρης και ο Βρισηίδα. Η βία είναι βία, δεν έχει να κάνει με το ποιος την ασκεί. Βούρλα!» ξέσπασε ακόμη ένας χρήστης του twitter.

Όπως έχει γίνει γνωστό, εναντίον του Γιώργου Κατσαούνη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τον ξυλοδαρμό 28χρονου συντοπίτη του και αναμένεται να δικαστεί γι’ αυτό στις 5/6/2022. Ο πρώην, πλέον, παίκτης του «Survivor» κατηγορείται επίσης για τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη άσκηση βίας εις βάρος ενός 16χρονου κοριτσιού, υπόθεση για την οποία θα βρεθεί στο εδώλιο στις 22/2/2023. Τέλος, στις 8/3/2023 θα καθίσει για τρίτη φορά στο σκαμνί, καθώς διώκεται για παραβίαση του ειδικού νόμου περί φωτοβολίδων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This