Παπανώτας για Μαλέσκου: «Θέλουν να γίνουν Πρόεδροι της Δημοκρατίας χωρίς να έχουν διανύσει καμία διαδρομή»

«Αν κάποιος συνδέει το πρότζεκτ αυτό με το ιδανικό πρόσωπο για να το παρουσιάσει και σκέφτεται εμένα, τότε κάποιο λάθος κάνω εγώ», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια του Σκάι.

Must Read

Πολλά ακούγονται γύρω από την τηλεοπτική τύχη της Ιωάννας Μαλέσκου, καθώς ακούγεται έντονα ότι θα αποχωρήσει από τον Σκάι, λόγω των χαμηλών πτήσεων που έφερε η εκπομπή «Love it».

Σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως δέχτηκε κρούση από το κανάλι Star. Ωστόσο υπήρχαν και μερικές φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει το νέο reality του Σκαι, «Love Island», τις οποίες όμως διέψευσε.

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά παραδέχτηκε πως φαντάζεται τον εαυτό της σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων.

«Ακούω πάρα πολλά για το Love Island. Δε θα το παρουσιάσω. Θα σου άρεσα σε αυτό. Μπράβο στο σταθμό που κάνει ένα τόσο προχωρημένο πρότζεκτ. Αλλά, αυτό που λέμε “Love island” είναι κάτι που όταν το ακούς σκέφτεσαι αμέσως εμένα; Να πάω σε ωραία τοπία, να πάω να κάνω ένα οδοιπορικό. Δε θα παρουσίαζα το Love island γιατί δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου, δεν είναι εγώ και γιατί αλλιώς έχω φανταστεί και τον εαυτό μου.

Προχωρημένη είμαι απλά σε άλλα θέματα…. Ακούστηκε το όνομά μου αλλά κανείς δε με ρώτησε αν ισχύει. Δεν είμαι εγώ για το Love island με κανέναν τρόπο. Είμαι όμως εγώ για να μεταφέρω ευχαρίστως αυτά που συμβαίνουν αν και εφόσον μου ζητηθεί…. Αυτό που είπα όταν άκουσα να συζητιέται το όνομά μου γι’ αυτό το πρότζεκτ είναι ότι αν κάποιος συνδέει το πρότζεκτ αυτό με το ιδανικό πρόσωπο για να το παρουσιάσει και σκέφτεται εμένα, τότε κάποιο λάθος κάνω εγώ.

Θεωρώ ότι αυτό που μου ταιριάζει και αυτό που μπορεί κάποιος να εντοπίσει σε μένα ως κλήση δεν είναι αυτό. Δε θα με πείραζε αν μου έλεγαν να παρουσιάσω δελτίο ειδήσεων ή να έκανα ένα πιο ενημερωτικό πρόγραμμα. Μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο. Μου αρέσουν οι προκλήσεις άλλου τύπου», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι».

Οι δηλώσεις της Μαλέσκου σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Happy Day» με τον Δημήτρη Παπανώτα να σχολιάζει: «Οι νέοι άνθρωποι δυστυχώς θέλουν να γίνουν Πρόεδροι της Δημοκρατίας χωρίς να έχουν διανύσει καμία διαδρομή. Καλό είναι να ξέρεις από την αρχή που θες να πας και να διαλέξεις το σωστό μονοπάτι. Για το δελτίο ειδήσεων το μονοπάτι είναι βγαίνω στο ρεπορτάζ, βγαίνω εμφανίζομαι σε δελτία και κάποια στιγμή μου λένε “πάρε το δελτίο”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This