MAD VMA 2022 – Τρίτωσε το κακό! Ο Light και ο Snik πλακώθηκαν κατά την έξοδό τους από το show

Must Read

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Light και τον Snik, η οποία από ότι φαίνεται δεν μπορούν ούτε να αντικρίσουν το πρόσωπο ο ένας του άλλου. Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards, οι δύο τράπερς ξεκίνησαν έναν άγριο καυγά που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί η Έλενα Παπαρίζου.

Ο Light ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο που έδωσε το παρών στη μουσική εκδήλωση, παρόλα αυτά θεώρησε πως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί διαφορετικά την κατάσταση, καθώς έχει μάθει στη ζωή του να αμύνεται όταν το επιτίθενται.

Οι δύο τραγουδιστές ωστόσο φαίνεται πως δεν μετάνιωσαν για την τροπή που πήρε η χθεσινή βραδιά και μετά τα επεισόδια συνέχισαν τον καυγά τους. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», οι δύο τραγουδιστές «πιάστηκαν στα χέρια» στη φυσούνα του γηπέδου κατά την έξοδό τους από το show.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This