Παραλήρημα Κάνιε Γουέστ: Τώρα ζητάει από τους Εβραίους να συγχωρέσουν τον Χίτλερ!

Επανέλαβε πως «οι Εβραίοι ελέγχουν την πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης, μαζί με τις τράπεζες, μαζί με τα ακίνητα, μαζί με τα εμπορικά κέντρα»

Must Read

Συνεχίζει να προκαλεί ο ράπερ Κάνιε Γουέστ και πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν που ονειρεύεται να γίνει πλανητάρχης. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε στο 45λεπτο επεισόδιο με τίτλο «Saving Ye», δηλαδή «Σώζοντας τον Ye», στην στην alt-right πλατφόρμα Censored TV.

Μαζί του ήταν ο Γκέιβιν Μακίνες, ιδρυτής των Proud Boys, και φορώντας μαύρη full face μάσκα κάλεσε τους Εβραίους να «συγχωρήσουν τον Χίτλερ»! Ο Γουέστ άρχισε την επίθεση κατά της εβραϊκής κοινότητας όσον αφορά τη «φήμη» του Χίτλερ, και αφού επανέλαβε πως «οι Εβραίοι ελέγχουν την πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης, μαζί με τις τράπεζες, μαζί με τα ακίνητα, μαζί με τα εμπορικά κέντρα» πρόσθεσε ότι: «Οι Εβραίοι δεν μπορούν να μου λένε ποιον μπορώ να αγαπώ και ποιον όχι. Δεν μπορείτε να επιβάλλετε τον πόνο σας σε όλους τους άλλους. Εβραίοι συγχωρέστε τον Χίτλερ σήμερα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This