Τα νυχτερινά κέντρα που θα μείνουν κλειστά λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου θα παραμείνουν κλειστά εις ένδειξη πένθους.

Must Read

Η χώρα βρίσκεται σε τριήμερο εθνικό πένθος μέχρι σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου με μεσίστρια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

Το κλίμα πένθους ακολουθούν και τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα της χώρας τα οποία θα παραμείνουν κλειστά απόψε ώς ένδειξη πένθους μετά την απώλεια 57 ανθρώπινων ζωών.

Ανάμεσα στα κέντρα διασκέδασης που ανακακοίνωσαν πως δεν θα λειτουργήσουν είναι αυτό στο οποίο εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Κακοσαίο, ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Γιώργο Γιαννιά, η Δέσποινα Βανδή με τις Μέλισσες, η Έλενα Παπαρίζου με τον Γιώργο Σαμπάνη, η Μαρίζα Ρίζου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Γιάννης Πλούταρχος με την Πάολα, ο Θοδωρής Φέρρης με την Κατερίνα Λιόλιου, ο Λευτέρης Πανταζής με τον Χρήστο Δάντη, o Νίκος Οικονομόπουλος και ο Γιώργος Λιβάνης, η Άννα Βίσση και η Ιουλία Καλλιμάνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This