O πρώτος έρωτας της Μπέσυ Μάλφα ήταν… gay (video)

Must Read

Η Μπέσυ Μάλφα που μας έχει κρατήσει συντροφιά μέσα από ξεκαρδιστικές σειρές της τηλεόρασης αλλά και σε εξαιρετικά θεατρικά έργα, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Το φλερτ του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην όμορφη σχέση που διατηρεί εδώ και χρόνια με τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση: «Ο Γεράσιμος με φλερτάρει ακόμα και μου λέει πως είμαι σέξι. Αν και έχουν έρθει γυναίκες και μου έχουν πει πως τους αρέσει ο Γεράσιμος σαν άντρας, όχι, δεν είμαι ζηλιάρα. Αντίθετα χαίρομαι πολύ. Είναι ωραίο να αρέσει ο άντρα σου», τόνισε η κ. Μάλφα.

Ο gay σύντροφος

Η Μπέσυ Μάλφα εξομολογήθηκε την πρώτη της σχέση που ήταν με έναν ομοφυλόφιλο συμμαθητή της. «Η πρώτη μου σχέση ήταν με έναν συμμαθητή από την κρατική σχολή χορού όπου ήταν χορευτής και ήμουν χορεύτρια. Δεν είχε σημασία αν ήταν gay ή αν ήταν στρέιτ». «Νομίζω πως κατάλαβα ότι ήταν gay, αλλά είχαμε ερωτευθεί τόσο πολύ ο ένας τον άλλον» τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η επέμβαση στο κεφάλι

Η κ. Μάλφα δεν δίστασε να μιλήσει και για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο χειρουργείο πριν χρόνια αλλά δεν εκμυστηρεύτηκε στα παιδιά της για να μην τρομάξουν: «Όταν ο γιατρός μου είπε ότι έχω κάτι στο κεφάλι γελούσα, δεν το πίστευα. Άκουσα σοβαρά τον γιατρό μου πως είναι κάτι απλό και καλοήθες, είπα πως έχω αυτό και πρέπει να κάνω την επέμβαση».

Δείτε επίσης: Οι… δίδυμες «σταγόνες δροσιάς» του Σκιαδαρέση και της Μάλφα

https://www.youtube.com/watch?v=yWbMYYbINJw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This