Η Κατερίνα Στικούδη επιβεβαίωσε το φύλο του μωρού της που αποκάλυψε τις προάλλες κατά λάθος

Must Read

H Kατερίνα Στικούδη είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της κάτι το οποίο εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της στη Μάλτα, ενώ πριν από λίγες ημέρες χωρίς να το θέλει αποκάλυψε και το φύλο του παιδιού της όταν απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με τα όσα είχε πει στην δήλωσή της η τραγουδίστρια το μωρό της φάνηκε πως θα είναι αγόρι, κάτι που επιβεβαίωσε σε κοινή δήλωση με το σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη σε νέες δηλώσεις τους στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Ισχύει ότι είναι αγοράκι, άντρας για αυτό κανονίστε τέσσερις Σερίφηδες στη ζωή μου από δω και πέρα με το καλό δηλαδή να γίνουν τέσσερις» ανέφερε η τραγουδίστρια επιβεβαιώνοντας ότι θα αποκτήσει ακόμη έναν γιο και εννοώντας πως οι τέσσερις Σερίφηδες είναι ο σύζυγός της, ο πεθερός της, ο γιος της Βύρωνας και το αγόρι που περιμένει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This