Η Μήτση Καρρά που ντούμπλαρε τη Βουγιουκλάκη λόγω της απίστευτης ομοιότητάς τους, ζει στην Αυστραλία

Must Read

Η μοναδική σωσίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη έγινε 79 ετών! Ο λόγος για τη Μήτση Καρρά, τη γυναίκα που ντουμπλάρισε την αείμνηστη εθνική μας σταρ σε δύο από τις πλέον εμπορικές ταινίες της Φίνος Φιλμ: «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά» και «Η νεράιδα και το παλικάρι».

Και μπορεί η ίδια να ζει στο μακρινό Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, έχοντας παιδιά κι εγγόνια, ωστόσο δεν ξεχνά τη μοναδική εμπειρία που βίωσε ως «Αλίκη» στη θέση της Βουγιουκλάκη, όταν χρειάστηκε η τελευταία να απέχει από τα γυρίσματα.

Η Μήτση Καρρά, κατά κόσμον Δήμητρα Καπετανοπούλου, υπήρξε μέλος του αιγυπτιακού Ελληνισμού και εγκαταστάθηκε μόνιμα με την οικογένειά της στην Ελλάδα το 1956. Στη μοναδική συνέντευξη που είχε δώσει πριν από πολλά χρόνια στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος» της Αυστραλίας, αποκάλυψε ότι είχε πάρει δίπλωμα μοδίστρας από τον οίκο Τσοπανέλη, εκεί όπου ραβόταν όλη η υψηλή κοινωνία της εποχής, από τη βασίλισσα Φρειδερίκη μέχρι τις ηθοποιούς.

Ωστόσο, σε ηλικία 19 ετών πήρε μέρος στα καλλιστεία Σταρ Ελλάς, καταφέρνοντας να μπει στην τελική πεντάδα ανάμεσα σε 450 κοπέλες. Την ίδια περίοδο άνθησε ο έρωτάς της με τον δημοσιογράφο Γιάννη Καρρά, που οδήγησε το ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας το 1961.

Η οικογένεια στο Σίδνεϊ

Λίγο καιρό αργότερα εγκαταστάθηκαν στο Σίδνεϊ, έχοντας αποκτήσει και δύο παιδιά. Παρ’ όλα αυτά, οι συνθήκες της εποχής τούς ανάγκασαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα τέσσερα χρόνια μετά. Εκείνο το διάστημα γυριζόταν και η ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι» με τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ.

Η Αλίκη στο πρόσωπο της Μήτση είδε την ίδια, με αποτέλεσμα να της επιτρέψει να υποδυθεί εκείνη σε σκηνές που η αγαπημένη ηθοποιός δεν μπορούσε να κάνει, επειδή ήταν επικίνδυνες ή μακρινές. «Με την Αλίκη είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Με αγαπούσε και εκτιμούσε αυτό που έκανα. Ηταν γενναιόδωρη και πολύ καλή με τους συνεργάτες της» είχε πει στη συνέντευξή της η Μήτση Καρρά.

Ύστερα από αυτή τους τη συνεργασία, η Αλίκη κυοφόρησε τον μονάκριβο γιο της και χρειάστηκε να μείνει στο κρεβάτι. Ο Ντίνος Δημόπουλος, λοιπόν, μη θέλοντας να διακόψει τα πολυδάπανα γυρίσματα που γίνονταν τότε στο χωριό Μακρινίτσα για το φιλμ «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά», έβαλε τη Μήτση Καρρά να την ντουμπλάρει.

«Ξέρετε, αν παραμέναμε στην Ελλάδα, θα συνέχιζα τη συνεργασία μου με τη Φίνος. Ηταν μια καλοπληρωμένη δουλειά και ήμουν ευχαριστημένη. Ήταν η εποχή που σήμερα λέμε ”χρυσή εποχή του κινηματογράφου’‘» είχε πει στη συνέντευξή της η σωσίας της Αλίκης. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, όμως, καθώς με τον σύζυγό της επέστρεψε στην Αυστραλία και εγκαταστάθηκε στο Μπρίσμπεϊν, όπου ζει οικογενειακώς μέχρι σήμερα!

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Δείτε επίσης: Αποζημίωση 2.796.000 ευρώ απαιτεί η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη που έμεινε «φυτό»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This