Βαγγέλης Σερίφης-Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους

Η τραγουδίστρια, γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3700 γραμμαρίων και είχε το σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη μαζί της καθόλη τη διάρκεια της γέννας

Must Read

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγελης Σερίφης, έγιναν για δεύτερη φορά γονείς χθες, όταν ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος τους, που θα πάρει το όνομα Νικόλας.

Η τραγουδίστρια, γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3700 γραμμαρίων και είχε το σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη μαζί της καθόλη τη διάρκεια της γέννας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βαγγέλη Σερίφη μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν οι εξής: «Όλα καλά! Η Κατερίνα είναι πάρα πολύ δυνατή, δεν μασάει τίποτα και όλα πήγαν τέλεια. Από ότι φαίνεται είναι καλά και οι δυο. Νίκο (σ.σ θα τον πούμε) από τον μπαμπά της Κατερίνας. Αφού τελειώσαμε με τον ένα παππού θα έχουμε και τον άλλον. Έχουμε άγχος και εννοείται ο ρόλος του άνδρα είναι λίγος άχαρος σε όλη αυτή τη διαδικασία, αλλά παρόλα αυτά εδώ στεκόμαστε σε όλη τη διαδικασία που περνάει η γυναίκα, που είναι το πιο εντυπωσιακό πράγμα που υπάρχει στη ζωή».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Στικούδη, μίλησε τηλεφωνικά σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

“Με το που μπήκα γέννησα. Έχω ζήσει τα δύο άκρα. Έχω ζήσει μια πολύ δύσκολη γέννα, του Βύρωνα και μια πολύ εύκολη του Νίκου. Σε δυόμιση ώρες είχαμε τελειώσει. Νίκο θα τον πούμε από τον μπαμπά μου. 

Ο Βύρωνας ξέρει πως θα έρθει ένας Νίκος στο σπίτι. Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν κουράστηκα καθόλου. Όλοι ήταν δίπλα μου. Ήταν μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη από την προηγούμενη. Γέννησα φυσιολογικά και τις δύο φορές. Κάθε γέννα η γυναίκα τη βιώνει ξεχωριστά. Θέλει ψυχραιμία.

Πραγματικά δεν είμαι πλέον κάθετη και απόλυτη σε τίποτα, αλλά δεν ξέρω αν θα προχωρήσω και σε τρίτο παιδί. Η ζωή δεν ξέρεις πώς τα φέρνει. Θα δούμε πότε θα επιστρέφω στο J2US” είπε η Κατερίνα Στικούδη.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This