Έγινε και ο Γεωργίου… Χολιγουντιανός! Οι πρώτες εικόνες από την «Τόλμη και γοητεία» (video)

Must Read

Ποιος… Ριτζ; Στο Χόλιγουντ βρίσκεται ο Ανδρέας Γεωργίου, καθώς αναμένεται να παίξει στη σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία».

Ο δημιουργός των «8 Λέξεων» περνά όμορφες στιγμές στην Αμερική συνδυάζοντας δουλειά με διασκέδαση. Μετά τη συμμετοχή της γνωστής σε όλους μας «Μπρουκ», Κάθριν Κέλι Λανγκ, η οποία ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει στις «8 Λέξεις», τώρα ήρθε η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου να πρωταγωνιστήσει στη θρυλική σειρά «Τόλμη και γοητεία».

Δείτε επίσης: Το περσινό χριστουγεννιάτικο δέντρο στόλισε η Μαρί Σαντάλ

Ο νεαρός σκηνοθέτης και ηθοποιός βρέθηκε μαζί με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Κούλλη Νικολάου στην Καλιφόρνια. Το βράδυ της Κυριακής οργανώθηκε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι της Κάθριν Κέλι Λανγκ, η οποία τους υποδέχτηκε θερμά.

Άλλωστε, όπως είχε δείξει και κατά την επίσκεψή της στη χώρα μας και την εμφάνισή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, η Αμερικανίδα σταρ είναι ιδιαίτερα προσιτή. Τα επεισόδια με τον Ανδρέα Γεωργίου θα προβληθούν στις αρχές του 2020, ενώ ο ίδιος δεν αποκαλύπτει, λόγω συμβολαίου, λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This