Η Κάτια Ταραμπανκό δεν θέλει καμία επαφή με την διπολική Μαρτίνα (video)

Must Read

Η Κάτια Ταραμπανκό παίζει «Θάρρος ή Αλήθεια» με τον youtuber Fipster και κάνει χειμαρρώδης αποκαλύψεις για τις συμπαίκτριες της στο GNTM αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η μια από τις δύο νικήτριες του GNTM που δηλώνει «περιπλανώμενος δολοφόνος» με το τατουάζ που έχει κάνει στο πόδι της, αποκάλυψε ότι αρνήθηκε την πρόταση του Γιάννη Χαλαβατζή τη μέρα του τελικού γατί δεν ήθελε να πειράξει το στυλ της φωτογράφισης αφού όπως λέει είναι επαγγελματίας. 

Η Κάτια υποστήριξε ότι είχε δει τον Δημήτρη Σκουλό μόνο μια φορά πριν την είσοδό της στο παιχνίδι και δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά μαζί του μετά το παιχνίδι, ενώ πετάει τα καρφιά της για τον Άγγελο Μπράτη και την Άννα Μαρία.

Όσο για την πρώην φίλη της την Μαρτίνα που ανήκε στις «FF» σχολιάζει ότι είναι διπολική γιατί άλλα έλεγε στη μία και άλλα στην άλλη, ενώ τόνισε ότι δεν θέλει καμία επαφή με αυτή την «τρέλα».

Δείτε επίσης: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον Snik

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This