Η Βέρα Γουάνγκ στα… 70 της πιο λαμπερή από ποτέ!

Must Read

Η Βέρα Γουάνγκ είναι παγκόσμιο φαινόμενο!

Η Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας που είναι διάσημη για τις δημιουργίες της στο καλλιτεχνικό πατινάζ και στα νυφικά, διανύει την 7η δεκαετία της ζωής της!

Γεννημένη στις 27 Ιουνίου του 1947, η Γουάνγκ μετά την καριέρα της σαν αθλήτρια, έστρεψε αλλού το βλέμμα της και έγινε συντάκτρια μόδας στην Vogue, αφότου αποφοίτησε από την Σάρα Λόρενς. Μετά από 16 χρόνια, έγινε υπεύθυνη σχεδιασμού της βιομηχανίας Ralph Lauren και μετά από αυτό ξεκίνησε δική της σειρά. Κατάφερε να γίνει πολύ γνωστή από τη σειρά νυφικών της και όχι μόνο. 

Είναι συνετό για την ίδια να της αρέσει το κάθε στοιχείο που χρησιμοποιεί για να είναι επιτυχημένο. Λέει χαρακτηριστικά «σηκώνομαι, τινάζω τη σκόνη από πάνω μου και συνεχίζω» αν κάτι δεν πάει καλά.

Στον λογαριασμό στης στο Instagram κάθε φορά που ποζάρει οι ακόλουθοί της την αποθεώνουν και εξυμνούν την ομορφιά της και το πώς διατηρεί αυτό το εκπληκτικό σώμα στα 70 της χρόνια, αφού το πρόσωπό της το έχει φροντίσει με τα «αθώα» μπότοξ και μερικές πλαστικές. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This