Πέμπτη 24/6/2021

Στην «Ορθόδοξη Αλήθεια» της Τετάρτης: Ανθρωποφαγία κατά της Εκκλησίας

Κυκλοφορεί την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου

Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με τον Β ́τόμο του βιβλίου «Η άγνωστη Ελληνική Ιστορία – Το έπος του ’40». Συγκλονιστικές μαρτυρίες, πολεμικά ημερολόγια και απομνημονεύματα πρωταγωνιστών της μεγάλης νίκης.

Μαζί και τα δύο βιβλία της σειράς «Οι Παναγίες των Ελλήνων» οι ιστορίες των θαυματουργών εικόνων της Θεοτόκου και οι Παρακλητικοί Κανόνες της.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα καταδικάζει την ανθρωποφαγία κατά της Εκκλησίας και όλους όσοι έπεσαν να κατασπαράξουν τον Μητροπολίτη Ιερισσού Θεόκλητο! Από την ιχνηλάτηση διαπιστώθηκε πως ο Ιεράρχης κόλλησε κορωνοϊό σε κοινωνική εκδήλωση όπου παρέστη και όχι κατά τη διάρκεια των λατρευτικών εκδηλώσεων στον Άγιο Δημήτριο. «Λυπάμαι διότι έλαβαν αφορμή από την προσωπική μου δοκιμασία, όσοι αναζητούν πάντα αιτίες για να στραφούν εναντίον της Εκκλησίας» τονίζει.

Συγκινεί το ρεπορτάζ της “Ο.Α” για τη μεγάλη καταστροφή στη Σάμο από το σεισμό και τις εκκλησίες που έχουν υποστεί ζημιές που φτάνουν τις 20. «Θα είχα χάσει τη ζωή μου εαν ήμουν στον ναό» λέει ο εφημέριος του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Σάμο π.Κωνσταντίνος Μηλιώτης. «Κλαίγαμε όλοι μαζί» αναφέρει.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Τι θα γίνει με τον Παραμυθίας; Βοούν ο τοπικός Τύπος και πολλοί Ιεράρχες με την «ακυβερνησία» στη μητρόπολη
*Ο Άγιος Λουκάς έσωσε Δεσπότη από τον καρκίνο
*Ο γολγοθάς του Κερκύρας, έφεση άσκησε ο Εισαγγελέας κατά της αθώωσης του
*Η μοναδική υφάντρα του ορθού αργαλειού στο Γεράκι Λακωνίας.
*«Δεν θα συναινέσουμε σε νέο κλείσιμο Ναών» τονίζει σε μήνυμά του ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Ηρακλής Ρεράκης, η Κέλλυ Μπουρδάρα, κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα 3 βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: [email protected]

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ