Η… αλήθεια για το μέλλον της Ζήνας

Θρίλερ με την ανανέωση του συμβολαίου της Κουτσελίνη στο Star

Must Read

Tηλεοπτικό θρίλερ στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Tι ισχύει τελικά με τη Ζήνα Κουτσελίνη και το Star; Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με το μέλλον της παρουσιάστριας, αναφορικά με το αν θα μείνει στο Star ή αν θα υποκύψει στις τηλεοπτικές «σειρήνες»! Στη μιντιακή αγορά λέγεται ότι η Κουτσελίνη ζητά περισσότερα χρήματα για να υπογράψει, μια και φέτος σημείωσε ακόμα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης η εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα», και το οικονομικό είναι το σημείο τριβής με το κανάλι.

Όμως στενοί συνεργάτες τονίζουν ότι τα λεφτά ποτέ δεν τη δελέασαν, καθώς κάθε χρόνο έχει από τον ανταγωνισμό πολύ συμφέρουσες οικονομικές προτάσεις, αλλά παραμένει σταθερά στον σταθμό που την έχει αγκαλιάσει από το 2015, δηλαδή επτά συναπτά χρόνια, κάνοντας τη ζώνη της τηλεοπτική συνήθεια. Μάλιστα, στο παρελθόν υπήρξε σταθμός που προσπάθησε να την εντάξει στο δυναμικό του, ενώ είχε ήδη υπογράψει με το Star, και ήταν διατεθειμένος να πληρώσει τη ρήτρα προκειμένου να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό της, αλλά αυτή δεν ενέδωσε.

Η Κουτσελίνη, ως είθισται λοιπόν, συζητάει πάντα κάθε τέλος Μαΐου με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς προκειμένου να ανανεώνει τα μονοετή συμβόλαιά της. Στην πολύωρη συνάντηση που είχε με την ηγεσία του Star, το «αγκάθι» αναφορικά με το μέλλον της δεν είχε να κάνει με το οικονομικό σκέλος, αλλά με το ενδεχόμενο αξιοποίησής της και σε άλλη παραγωγή, μια και η ίδια θέλει να αξιοποιηθεί και σε άλλες παραγωγές του καναλιού, γιατί έχει την εμπειρία και τη δυναμική.

Μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχουμε μάθει την… αλήθεια για το μέλλον της Ζήνας στο Star ή κάπου αλλού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This