Σασμός spoiler: Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο – Όσα θα γίνουν την τρίτη σεζόν

Ο Ευθύμης πέφτει νεκρός! Ποιος είναι ο δολοφόνος του;

Must Read

Η σειρά Σασμός είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Φήμες θέλουν να πάει και για τρίτη σεζόν.

Τι φήμες αυτές επιβεβαίωσε, μέσα από την εκπομπή «Happy Day», η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως στην επόμενη σεζόν θα δούμε δύο καινούργια πρόσωπα, έναν άντρα και μία γυναίκα, οι οποίοι θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Επίσης αναφέρθηκε πως ο νέος αυτός κύκλος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα prequel της σειράς. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε όσα συνέβησαν πριν φτάσουν τα πράγματα στο σημείο από όπου είδαμε την ιστορία να ξεκινά.




Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό (19/04) επεισόδιο του «Σασμού».




Spoiler

O Αστέρης θα κάνει μία κίνηση που θα συγκινήσει πολύ την Αργυρώ.

Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας μια αποστολή για λογαριασμό του Ευθύμη και η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι παραμιλάει ο Αντώνης στον ύπνο του. Κι ενώ ο Τόλης είναι έτοιμος να δώσει τέλος στο μαρτύριό του και να κάψει το γράμμα, καταλαβαίνει ότι έχει παρέα μαζί του.

Σύμφωνα με ορισμένες θεωρίες ο Αστέρης θα πιάσει στα πράσα τον Τόλη την ώρα που προσπαθεί να κάψει το γράμμα. Με αυτόν τον τόπο θα μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή.

Σύμφωνα με το Tv24, o Φαρμάκης δεν είναι τελικά το «μεγάλο κεφάλι» του κυκλώματος και αυτό θα το μάθουν με τον πιο άσχημο τρόπο όσοι πάρουν μέρος στην αστυνομική επιχείρηση.

Πίσω οπό αυτόν κρύβεται κάποιος άλλος ισχυρός άντρας και η Ντίνα με τον Μύρωνα θα το συνειδητοποιήσουν όταν φτάσουν στο σημείο που θα γίνει η εισβολή. Συγκεκριμένα, όλοι θα πιστεύουν πως πίσω από τις καλά σφραγισμένες πόρτες θα κρύβεται ο Ευθύμης, όμως προς έκπληξή τους θα αποδειχτεί πως άλλος ήταν αυτός που υποκινούσε τις υποθέσεις τοκογλυφίας και αγοροπωλησίας όπλων. Στην επιχείρηση αυτή όμως θα βοηθήσει πολύ ο Λευτέρης, που είχε τις αρχικές πληροφορίες από τον Ευθύμη, οι οποίες και θα τους οδηγήσουν στο σημείο του στόχου. Από εκείνη τη στιγμή οι σχέσεις όλων θα ταραχθούν.

Ο Παύλος κάνει πράξη τις υποσχέσεις του. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ανω Ποριά με σκοπό να βάλει τάξη στην οικογένεια του δεν παρέκκλινε ούτε για μια στιγμή από τις κουβέντες του και τις υποσχέσεις που έδινε στους γύρω του. Ακόμα και με τα δικό του πρόσωπα ήταν αυστηρός προσπαθώντας έτσι να τιμήσει τους νεκρούς της οικογένειάς του. Εξίσου αμείλικτος όμως φάνηκε να είναι από την πρώτη στιγμή και με τους κολλητούς του Δημήτρη και Ευθύμη. Ειδικά με τον δεύτερο, όταν κατάλαβε πως εκείνος πολεμά την οικογένειά του και ίσως να κρύβεται πίσω από το χτύπημα στον Αντώνη, του μήνυσε πως δεν θα έχει καλό τέλος αν επιβεβαιώσει τις υποψίες του.

«Αν μάθω πως έχεις πειράξει έστω και ένα άτομο από την οικογένειά μου, δεν θα διστάσω να σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια». Ο Ευθύμης τότε δεν του έδωσε την πρέπουσα σημασία, ίσως γιατί ήταν σίγουρος πως οι κινήσεις του δεν θα πέσουν ποτέ στην αντίληψη του κολλητού του όμως οι έρευνες της αστυνομίας θα συνεχιστούν και γρήγορα η Ντίνα με τη βοήθεια της Αιμιλίας θα καταλήξει στη μία και μοναδική αλήθεια! Πως ο Ευθύμης ήταν αυτός που στόχευσε με το όπλο του τη Μαρίνα και τον Αντώνη την ημέρα του γόμου τους. Και αυτό για να πάρει εκδίκησή για τον θάνατο της αγαπημένης του Ρέας.

O πρώτος άνθρωπος που θα μάθει τα αποτελέσματα των ερευνών της βαλλιστικής θα είναι φυσικά η Αιμιλία, που με τη σειρά της δεν θα διστάσει να ενημερώσει τον Παύλο. «Δεν ξέρω αν κάνω καλά που σου το λέω αλλά πίσω από την επίθεση στον Αντώνη είναι ο Φαρμάκης. Μπορεί να είχε επιβεβαιωθεί πριν καιρό το άλλοθι του, αλλά τα νέα στοιχεία τον φωτογραφίζουν. Ηθελα απλά να το ξέρεις. Υποσχέσου μου, Παύλο, πως δεν θα κάνεις τίποτα, όλα είναι πλέον δουλειά της αστυνομίας. Θέλω αυτό το παιχνίδι εκδίκησης να λήξει εδώ. Μου το υπόσχεσαι;», τον ρωτά αυστηρά η εισαγγελέας της Κρήτης, όμως παρόλο που της γνέφει καταφατικά, ξέρει πως ο Παύλος δεν θα το αφήσει έτσι καθώς η τιμή της οικογένειάς του είναι πάνω απ’ όλα. Το χτύπημα θα γίνει αρκετό καιρό αργότερα και ενώ ο Φαρμάκης συνεχίζει, τις κρυφές του δουλειές, γνωρίζοντας πως η υπόθεση του Αντώνη έχει μπει στο συρτάρι με τις υποθέσεις που δεν εξιχνιάστηκαν ποτέ.

Σίγουρος για τον εαυτό του, θα ετοιμάζει ακόμα ένα χτύπημα με τη βοήθεια του Βαγγέλη. O ερχομός του Παύλου δεν θα του δημιουργήσει υποψίες, ούτε θα τον αγχώσει που βρίσκεται μετά από καιρό μπροστά του. «Καλώς τον φίλο μου, τον κολλητό μου τον Παυλή που έριξε μαύρη πέτρα πίσω του», θα του πει σχεδόν με υπεροψία. Οταν όμως εκείνος βγάλει από την τσέπη το όπλο του. θα καταλάβει. Ο Ευθύμης θα πέσει νεκρός στο οινοποιείο του, χωρίς ανθρώπους γύρω του που θα προσπαθούν να τον σώσουν. Η είδηση του θανάτου του θα κάνει τον γύρο του χωριού, κάνοντας ορισμένους να απορήσουν με την εξέλιξη αυτή και λίγους ακόμα να ηρεμήσουν αφού θα ξέρουν πως δεν θα τους κυνηγήσει ξανά στο μέλλον. Η μόνη που θα ξέρει την πραγματική αλήθεια αλλά δεν θα μιλήσει ποτέ γι’ αυτή, θα είναι η Αιμιλία Ξενάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This