Η Ελένη Τσολάκη στη ζώνη του μεσημεριού

Η παρουσιάστρια «φλερτάρει» με τη θέση που έχει στο Open η Μάριον Μιχελιδάκη

Must Read

Ενα τηλεοπτικό θρίλερ παίζεται το τελευταίο διάστημα με το όνομα της Ελένης Τσολάκη… Τη στιγμή που οι φήμες θέλουν την αγαπητή παρουσιάστρια να μιλά με το Star για την πρωινή ζώνη του σταθμού, σκάει χθες το μεσημέρι η είδηση ότι το Open βολιδοσκοπεί την Ελένη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν για τη θέση της Μάριον Μιχελιδάκη, που αυτό μεταφράζεται σε καθημερινή παρουσία το μεσημέρι.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελένη Τσολάκη θα πάει στο καθημερινό πρόγραμμα στη θέση της Μάριον Μιχελιδάκη και η Μάριον θα μετακομίσει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.
Η Μπέττυ Μαγγίρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα συνεχίσει στην καθημερινή πρωινή ζώνη, αφού το όνομά της έχει γκελ και κύρος, και κανείς δεν διαταράσσει μια εκπομπή που έχει γίνει συνήθεια.

Μάριον Μιχελιδάκη

Να σημειωθεί ότι σήμερα το απόγευμα αναμένεται να γίνει μεγάλη σύσκεψη στο Open.
Οπως ακούγεται, στις εγκαταστάσεις του καναλιού στην Παιανία θα γίνει σύσκεψη, με τα υψηλόβαθμα στελέχη να καλούνται να ανοίξουν τα χαρτιά τους για το τι μέλλει γενέσθαι στον σταθμό αλλά και στο πρόγραμμα.

Συμβόλαια

Αυτό που απασχολεί τα διευθυντικά στελέχη του Open είναι τι θα γίνει με τα συμβόλαια, ως επί το πλείστον, των παρουσιαστών της ψυχαγωγίας, καθώς στον ενημερωτικό τομέα τα πράγματα μοιάζουν πιο στρωμένα και βατά.

Μένει να δούμε τι θα βγει από αυτή τη σύσκεψη, καθώς εν όψει εκλογών τα πάντα έχουν παγώσει και το μόνο που ενδιαφέρει τον σταθμό είναι η ειδησεογραφία με ορίζοντα τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Μπορεί τα δημοσιεύματα να αφήνουν ερωτηματικά για το μεγάλο αφεντικό του Open και το μέλλον του σταθμού, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης δεν φεύγει από το κανάλι που με τόσο κόπο έφτιαξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This