Γιώργος Ταλάντσεβ για την απιστία του Μάριου Πρίαμου: «Την Ελευθερία την έτσουξε αρκετά και φάνηκε»

Must Read

Σίριαλ έχει γίνει η σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο. Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, δεν υπάρχει τίποτα που να τους συνδέει πια, αφού δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί μετά την απιστία του.

Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα αποκάλυψε πως η Ελευθερία Ελευθερίου έχει προχωρήσει τη ζωή της και μάλιστα σήμερα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» δήλωσε πως: «Η Ελευθερία Ελευθερίου τα έχει με έναν κούκλο».




Δείτε επίσης: Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν κρύψαμε ποτέ τις συναντήσεις μας με τον Μάριο μέσα στο παιχνίδι»

Πως αντέδρασε όμως η Ελευθερία Ελευθερίου όταν έμαθε ότι ο αγαπημένος της είχε τρυφερά τετ α τετ με συμπαίκτριά του; Σύμφωνα με τον Γιώργο Ταλάντσεβ η νεαρή ερμηνεύτρια πληγώθηκε απ΄ όσα  έμαθε, ωστόσο εκτιμά πως διαχειρίστηκε την κατάσταση με αξιοπρέπεια.

«Με την Ελευθερία κάναμε προπονήσεις πριν μπει στο παιχνίδι. Ξέρετε πώς μπορεί να αντιδράσει ένας άνθρωπος που μαθαίνει ότι ο σύντροφός του τον έχει προδώσει με έμμεσο τρόπο. Στεναχωρήθηκε, πληγώθηκε προφανώς. Το χειρίστηκε πάντως πολύ κυρία αλλά δεν κρυβόταν το ότι την… έτσουξε αρκετά, φάνηκε αυτό στο πρόσωπό της», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Όταν είσαι σε μία σχέση, ερωτευμένος και έχεις συναισθήματα για έναν άνθρωπο, είναι λογικό, όσο θυμό κι αν έχεις μέσα σου, όταν τον δεις να μαλακώνεις. Έτσι μαλάκωσε και η Ελευθερία. Εγώ διαφωνώ με την Ελευθερία για κάποια πράγματα που έγιναν μέσα στο παιχνίδι», επισημαίνει για την τραγουδίστρια.

«Δεν μπορείς να μπαίνεις στο παιχνίδι και να λες σε έναν άνθρωπο: όλα καλά, η Αλεξάνδρα είναι έξω, σ’ αγαπάει και σου στέλνει φιλάκια. Και μετά από λίγο να σου λέει: τελικά δεν είπε τίποτα για σένα. Σου χτυπάει λίγο άσχημα. Ποιος είναι ο σκοπός πίσω από αυτό;», τονίζει στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor.

Όσον αφορά τις φήμες περί χωρισμού του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σχολίασε ότι: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι πόσο πολύ αγαπάει ο Στάθης τη σχέση του, επειδή τον γνωρίζω».




Για την σχέση όμως της τραγουδίστριας με τον παίκτη της μπλε ομάδας μίλησε και ο Νίκος Γιάννης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο οποίος θεωρεί πως ο Μάριος Πρίαμος εκμεταλλεύτηκε την Ελευθερία Ελευθερίου για να φτιάξει όνομα.

«Την Ελευθερία της τα είπα, της είπα τα λάθη που έκανε, τα κατάλαβε. Λάθος συμπεριφορά. Την Ελευθερία την ξέρω σαν άτομο, ξέρω τι χαρακτήρας είναι, τι μπορεί να κάνει και τι δυνατότητες έχει. Αλλά επηρεάζεται πολύ εύκολα από τρίτους και το είδαμε αυτό μέσα στο παιχνίδι φουλ», είπε ο Νίκος Γιάννης.

«Αν δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Μάριο, θα είναι λάθος. Η Ελευθερία τον υποστηρίζει αυτή τη στιγμή απ’ έξω και της λέω ότι δεν είναι σωστό να υποστηρίζεις ένα άτομο που σε εκμεταλλεύτηκε. Παιδιά, κακά τα ψέματα, για εμένα την εκμεταλλεύτηκε για να φτιάξει το όνομά του», τόνισε στην συνέχεια.

«Την εκμεταλλεύτηκε μέσα στο παιχνίδι. Πριν μπουν τους έζησα μια χαρά εγώ», σημειώνει ο Νίκος Γιάννης για το ειδύλλιο μεταξύ των δύο παικτών.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This