Ρία Κολοβού: «Τον τίτλο που θα έβαζα στο φετινό Survivor είναι “Ανθρωποφαγία”…»

Must Read

Η Ρία Κολοβού ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, η οποία δεν λυπήθηκε με το αποτέλεσμα και κρατάει μόνο τις καλές στιγμές που έζησε εκεί.

Ωστόσο η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας», αποκάλυψε πως δεν περίμενε να είναι αυτό το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

«Δεν το περίμενα ότι θα αποχωρήσω, ωστόσο ήταν μία δύσκολη ψηφοφορία… Το πρόβλημα μεταξύ της κόκκινης ομάδας και της μπλε, στην οποία ανήκα εγώ, είναι ότι οι Κόκκινοι έχουν αποστασιοποιηθεί. Έχουν απομακρυνθεί και δε θέλουν να συμμετέχουν σε συζήτηση με τους Μπλε, κάθονται πιο πολύ μόνοι τους», δήλωσε αναφορικά με την σχέση των δύο ομάδων.

Όσον αφορά τους ισχυρισμούς του Κωνσταντίνου Βασάλου ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης του αποκάλυψε ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη μαζί του, απάντησε πως: «Δεν γνωρίζω αν ο Χανταμπάκης έχει αποκαλύψει το μυστικό της Σταυρούλας. Τι εννοείτε; Έχει αναφέρει κάτι; Με πιάνετε απροετοίμαστη γιατί δεν το γνωρίζω…».

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Ο Χανταμπάκης έδωσε στεγνά τον Βασάλο – Που θα κοιμηθεί η Σταυρούλα;

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αποβολή του Ηλία Γκότση και τα μαζικά unfollow που έκανε σε συμπαίκτες του, εκτιμά πως: «Πιστεύω ότι δεν με έχει κάνει unfollow γιατί έχω άριστες σχέσεις μαζί του. Ο Ηλίας δεν ξέρει καλά αγγλικά, οπότε θεωρώ ότι δεν είχε γράψει τη λίστα με τα ψώνια. Παραμένει ένα μυστήριο ποιος την έγραψε…»!

Δείτε επίσης: Survivor- Ηλίας Γκότσης: «Ήξερα ποιος έχει γράψει το χαρτάκι και δεν μίλησα» – Η Εύη νομίζει πως παραμένουν φίλοι

Αναφορικά με την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα είπε: «Στην αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα δεν πήρα θέση, θεωρώ ότι η παραγωγή ξέρει καλύτερα. Δεν ήμουν από τα άτομα που νευρίασαν και ήθελαν μια τέτοια απόφαση.»!

Τέλος η Ρία είπε: «Πιστεύω ότι ο νικητής θα είναι ανάμεσα σε Νίκο Μπάρτζη και Σάκη Κατσούλη. Εγώ θα ήθελα να δω νικήτρια τη Στέλλα Ανδρεάδου. Τον τίτλο που θα έβαζα στο φετινό Survivor είναι “Ανθρωποφαγία”…».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This