Survivor – Τάκης Καραγκούνιας: «Η Μελίνα είναι εμμονική με τον Βασάλο» – Τα καρφιά για τον Μπόγδανο, την Μαριαλένα και την Στέλλα

Must Read

Ο Τάκης Καραγκούνιας αποχώρησε από το Survivor και όπως είθισται μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» για όλα αυτά που συνέβησαν κατά την παραμονή του στο reality επιβίωσης. Πριν λίγες μέρες μίλησε με τον δημοσιογράφο Νίκο Παρτσώλη στον οποίο μάλιστα έκανε μία μικρή επίθεση, καθώς γνωρίζει όπως είπε ότι «μιλάει άσχημα» γι’ αυτόν.

«Γνωρίζω ποιος είσαι. Είσαι εσύ που με κράζεις συνέχεια. Για πες…», είπε στον δημοσιογράφο και όταν εκείνος το ρώτησε που το ξέρει, ο μισθοφόρος απάντησε: «Πολλά ξέρω».

Αρχικά αναφέρθηκε στην αποχώρησή του τονίζοντας πως έφυγε από το παιχνίδι καθώς δεν ήταν τόσο δημοφιλής στο κοινό.

«Θα αποχωρούσα ή εγώ ή η Μελίνα Μεταξά. Είναι πλέον θέμα δημοφιλίας το Survivor και όχι ποιος πετάει καλύτερα τα μπαλάκια ή ξέρει να επιβιώνει. Έχω ζητήσει συγγνώμη στη Μελίνα, γιατί είχαμε μαλώσει και της είχα μιλήσει πολύ έντονα. Άλλα ήθελα να πω και άλλα κατάλαβε η Μελίνα», ανέφερε.

Ο Τάκης πριν λίγες μέρες, σε τσακωμό είχε με τον Ηλία Μπόγδανο, είχε αφήσει αιχμές ότι εκείνος ευθύνεται για την αποβολή του Ηλία Γκότση. Ο ίδιο εξήγησε πως: «Τον Ηλία Γκότση τον θαύμαζα, αλλά έκανε πράγματα που δεν συμφωνούσα. Δεν ήταν μόνος του, ήταν με τον Ηλία Μπόγδανο, που είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί και πήγαινε στην αγκαλιά του Γκότση και έκλαιγε γιατί του έλειπε η κοπέλα του. Ο Γκότσης έδινε φαγητά στον Μπόγδανο, αλλά ο Γκότσης πιάστηκε. Όλοι ξέρουν ποιος έχει γράψει τη λίστα. Είχα φάει και εγώ από τον Γκότση, χωρίς να ξέρω από που ήταν. Γνώριζα όμως ότι στα σκουπίδια βρίσκαμε φαγητό. Μου είχε δώσει και εμένα ο Γκότσης κάποια στιγμή. Εννοείται ότι ούτε εγώ θέλω να έχω κάποια σχέση με τον Γκότση εκτός παιχνιδιού. Να είναι καλά, αλλά δεν θέλω καμία επαφή μαζί του».

Δείτε επίσης: Ο Ηλίας Γκότσης «έδωσε στεγνά» τον Ηλία Μπόγδανο: «Αυτός έγραψε το χαρτάκι και δεν συμφωνούσα με αυτό»

Καλούμενος να σχολιάσει το περιστατικό κατά το οποίο πέταξε άμμο στη Στέλλα, αλλά και την γρατζουνιά στον Νίκο Μπάρτζη, ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε λόγο για μοντάζ.

«Δεν υπάρχει αυτό που λέτε, ότι έριξα άμμο στο πρόσωπο της Στέλλας. Οι κάμερες το δείχνουν όπως θέλουν. Η Στέλλα δεν μου ζήτησε ποτέ το λόγο. Κρατάω κρίκους ή τσουβάλια και τα πέταξα κάτω πάνω στην ένταση. Δεν υπάρχει περίπτωση να πέταξα άμμο στη Στέλλα, το θυμάμαι καθαρά αυτή τη στιγμή. Η τηλεόραση τα παρουσιάζει όπως θέλει, δεν είναι όμως έτσι».

«Στον αγώνα με τον Μπάρτζη, σε είδαμε να του γρατζουνάς την πλάτη. Στο συμβούλιο μετά μάς έδειξες την πλάτη σου, λέγοντας πως ο Μπάρτζης σε γρατζούνισε, ενώ η κάμερα σε καταγράφει να τον γρατζουνάς εσύ. Κι εδώ κατέγραψε λάθος η κάμερα;», ρώτησε στη συνέχεια ο Νίκος Παρτσώλης, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Τάκη Καραγκούνια.




Ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στην επιθετική συμπεριφορά του, λέγοντας πως είχε και στιγμές χαράς με την Έλενα Χριστοπούλου να του απαντάει πως αυτές ήταν μόνο όταν φλέρταρε.

«Με βγάλανε μέχρι και γύπα… σε αυτή την ηλικία», της είπε ο μισθοφόρος.




Για το σκηνικό με το Νίκο Μπαρτζη δήλωσε πως: «Μαλώσαμε μέσα στο νερό, δεν θα πω ψέματα, το παραδέχομαι, αλλά εγώ απλά προσπάθησα να τον πιάσω. Πήγα να περάσω πρώτος, το είδαν όλοι, και μου έκανε το τάκλιν. Θέλω να υποθέσω ότι δεν το έκανε επίτηδες».

Στη συνέχεια, όμως, εξήγησε πως: «Δεν έχω να χωρίσω τίποτα πλέον μαζί του. Δεν είναι αυτός που δείχνει, αλλά θα πάω στο χωριό του να λύσουμε τις διαφορές μας, να πιούμε καφέ».




Όσον αφορά τους παίκτες της κόκκινης ομάδας, ο Τάκης αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν πάντα ειλικρινής μαζί του σε αντίθεση με τον Σάκη και την Μαριαλένα.




Αναφορικά με την υποψηφιότητα του Βασάλου και το γεγονός ότι η Μαριαλένα προτίμησε να ψηφίσει εκείνον αντί για την Μελίνα, δήλωσε πως: «Η Μαριαλένα με την Μελίνα ποτέ δεν τα είχαν βρει. Από την σύσταση της μπλε ομάδας ήταν σε μία διαρκή κόντρα. Η Μελίνα έχει δημιουργήσει πολλά θέματα. Έχει μία εμμονή με τον Κωνσταντίνο από τις πρώτες ημέρες του παιχνιδιού. Η Μελίνα ήταν αυτή που ήρθε και μου είπε να ψηφίσω την Σαλταφερίδου ή την Κολοβού όταν είχα μιλήσει με την Τζο. Δεν ξέρω αν τα έχετε δει αυτά όλα. Πάω λίγο παλιά και πλατιάζω, όμως η Μελίνα είναι ένας άνθρωπος που δημιουργούσε προβλήματα, η Μαριαλένα το έβλεπε αυτό, δεν την γούσταρε και στη Νέα Υόρκη δεν ξέρω τι έγινε. Μπορεί να έμαθαν και πράγματα από κάπου, δεν μπορώ να ξέρω.

Αυτό που βλέπω, όμως, είναι ότι άλλαξε η συμπεριφορά της. Με τον Βασάλο έχει εμμονή, είναι εμμονική κατά του. Είχε δημιουργήσει πρόβλημα ότι υπήρχε ένα φλερτ μεταξύ Σταυρούλας και Βασάλου, που δεν υπήρχε αυτό ποτέ. Της ζήτησα προς το τέλος μια συγγνώμη γιατί είπα κάποιες κουβέντες που έπαιξαν διαφορετικά, δυστυχώς. Δεν θέλω να έχω αντιπάθειες φεύγοντας από το παιχνίδι, αλλά η Μελίνα…»




Οι παίκτες της μπλε ομάδας θεωρούν ότι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας τον χρησιμοποιούσαν προκειμένου να φαίνονται αυτοί καλοί, με τον Τάκη να απαντάει πως: «Μπαρούφες και ανυπόστατα όσα λένε, διαρκή πόλεμο σε μένα η Στέλλα». 




Τέλος αναφέρθηκε στον Ηλία Μπόγδανο και τόνισε πως δεν θα ήθελε καμία επαφή μαζί του καθώς θεωρεί πως έλεγε αρκετά ψέματα και πως δεν είναι το καλό παιδί που θέλει να παρουσιάσει.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This