My Style Rocks – «Μύλος» με Ίριδα και Σελένη: «Πρόσεξε γιατί θα σε εκθέσω άσχημα – Με απειλείς; Ντροπή σου»

Must Read

Μεγάλος καυγάς ξέσπασε χθες στο My Style Rocks ανάμεσα στην ίριδα και την Σελένη και αφορμή στάθηκε η βαθμολογία της δεύτερης αλλά και η καρδούλα που ζωγράφισε στην καρτέλα της.

Η ίριδα ξέσπασε κατά της συμπαίκτριάς της και την κατηγόρησε ότι μίλαγε για εκείνη πίσω από την πλάτη της.

«Θα μπω σε αυτό το θέμα, ήθελα ούτως ή άλλως να τοποθετηθώ. Η καρδούλα για ποιο λόγο υπάρχει; Το θεωρώ λίγο…. δεν μου αρέσει. Δεν είναι βαθμολογικό το θέμα. Έχω τσακωθεί και με την Αναστασία και με την Ειρήνη, έχω μιλήσει έντονα με όλες και το θεωρώ πολύ υγιές αυτό. Η μόνη που δεν έχω διαπληκτιστεί είναι η Σελένη. Νόμιζα ότι αυτό ήταν κάτι που έτυχε, αλλά δεν ξέρω, ίσως δεν έτυχε κιόλας και έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Ήθελα να το δηλώσω τώρα», είπε αρχικά η Ίριδα Παπουτσή.

«Την πρώτη μέρα που είχα έρθει εδώ και ήταν η πρώτη μου εμφάνιση, μου έλεγες ότι η Νικόλ και η Όλγα θα προσπαθήσουν να με πλησιάσουν και να με προσεγγίσουν» πρόσθεσε, μεταξύ πολλών άλλων, η Ίριδα Παπουτσή απευθυνόμενη στην Σελένη,

«Εγώ; Εγώ σου έχω πει τέτοια πράγματα; Λες ψέματα ακραία και πρόσεξε γιατί θα σε εκθέσω άσχημα και δεν θα σου αρέσει», απάντησε έκπληκτη η Σελένη.

«Έλα, έλα, έλα! Ψέματα; Δεν έχω λόγο να πω ψέματα! Με απειλείς; Με απειλείς; Ντροπή σου», είπε ούσα έξαλλη η Ίριδα.

Η Κατερίνα Καραβάτου μάταια προσπάθησε να κατευνάσει τα πνέυματα αφού η Σελένη συνέχισε να ρίχνει πυρά κατά της ίριδας λέγοντας πως: «Λες ψέματα ακραία! Εσύ με απειλείς! Ήρθες εδώ για να κάνεις θέατρο; Δική σου ντροπή, αυτά που λες είναι ακραία και τα έχεις σκηνοθετήσει με άλλα άτομα. Σε έχουν δασκαλέψει γιατί έλεγες ότι “οι κριτές αγαπάνε τη Νικόλ και εγώ πρέπει να είμαι κοντά της”. Αυτά έλεγες και αυτή είναι η πραγματικότητα. Και δεν με ενδιαφέρει ότι και να πεις γιατί λες ψέματα. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα».


Η Νικόλ, ενοχλήθηκε από τα σχόλια που ακούγονται γι’ αυτή και ούσα συναισθηματικά φορτισμένη ξέσπασε σε κλάματα επειδή ένιωσε πως οι συμπαίκτριές της μείωσαν την προσπάθειά της.

Στην συνέχεια η Ειρήνη Καζάκη αποκάλυψε τι είχε ειπωθεί ανάμεσα στις παίκτριες off κάμερας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This