Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με την αιχμηρή ατάκα που ειπε για τον Ηλία Γκότση: «Δεν είπα ότι έχει κάνει κάποιο έγκλημα»

Must Read

Με ένταση ξεκίνησε η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή «Πρωινό μας», αφού προηγήθηκε τσακωμός πριν βγει στον αέρα με τον δημοσιογράφο και σχολιαστή του Survivor, Νίκο Παρτσώλη.

Ο Βασάλος φαίνεται πως δεν ήταν ο αγαπημένος παίκτης του δημοσιογράφου και όταν βγήκαν στον αέρα άρχισαν να πετάν καρφιά ο ένας στον άλλον.

«Άρχισε το γλείψιμο από τώρα, του Παρτσώλη, φοβάται μάλλον. Μην τσακωθούμε τώρα, τσακωθήκαμε στο μακιγιάζ», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος μόλις είδε στο παράθυρο τον Νίκο Παρτσώλη.

Στην συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor είπε στην Έλενα Χριστοπούλου: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη. Σε αντίθεση με τον Παρτσώλη που είχε εμμονή μαζί μου και ο Νίκος Γεωργιάδης που κάθεται δίπλα μου και γελάει και με έλεγε σατανικό», με το Νίκο Παρτσώλη να του απαντά ότι: «Όποιος δεν σε στηρίζει, είναι εμμονικός. Εγώ, ο Γεωργιάδης, η Μαγγίρα, η Ζηρδέλη».

Η κόντρα τους όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο Βασάλος κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι διέδιδε πως είχε κινητό κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο.
«Δεν είχα κινητό, όπως έλεγες στο twitter, Νίκο μου. Ήξερες εσύ ότι έχω κινητό και δεν το ήξερε η παραγωγή, να με αποβάλλει; Στο μετέφεραν από ‘κει…», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον Νίκο Παρτσώλη να το διαψεύδει κατηγορηματικά.
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε στη συνέχεια: «Ερχόμενος προχθές στον Νίκο Μουτσινά, μου είπαν ότι ο Νίκος Παρτσώλης έβγαινε στους διαδρόμους του ΣΚΑΙ και έλεγε αυτό κι αυτό…».
Τον λόγο πήρε αμέσως η Φαίη Σκορδά η οποία προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.
Ο διάλογος είχε ως εξής:
Φαίη Σκορδά: Ποιος διαδρόμους βρε αγόρι μου; Τον είδες τον διάδρομο, μόνοι μας είμαστε, δεν έχει κι άλλη εκπομπή εδώ.
Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που μου το είπε, δεν θα μου έλεγε ψέματα.
Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι αυτός που σου το είπε;
Κωνσταντίνος Βασάλος: Νίκο μου, αν κάνω λάθος, σου ζητώ συγγνώμη.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κόντρα που έχει προκύψει με τον Ηλία Γκότση.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασάλος έμαθε πως ο πρώην συμπαίκτης του είπε πως το χιούμορ του είναι για το Δελφινάριο. Ο personal trainer δεν το άφησε να πέσει  κάτω και απάντησε πως: «Αν εγώ είμαι για το Δελφινάριο, αυτός είναι για τον Κορυδαλλό».
«Έκανε για μένα ένα σχόλιο ο Ηλίας, απάντησα και εγώ αντίστοιχα. Δεν θέλω να το συνεχίσω. Είπα ότι αν εγώ είμαι για το Δελφινάριο, εκείνος είναι για τον Κορυδαλλό, χαριτολογώντας. Ρε παιδιά, εντάξει. Ρε Νίκο δεν καταλαβαίνεις τι εννοούσα; Δεν είπα κάτι παραπάνω, εντάξει παιδιά. Όπως σχολιάζει εμένα έτσι και εγώ σχολιάζω τον Ηλία. Δεν είπα ότι έχει κάνει κάποιο έγκλημα. Προς Θεού, εντάξει! Δεν είχαμε καλή σχέση και ήθελαν να με χτυπούσαν. Τους ενόχλησε που έκανα παρέα με τον Τάκη και βγήκαν και με έκραξαν» εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This