Ελένη Γερασιμίδου για την προσαγωγή του συζύγου της και της κόρης τους στην ΓΑΔΑ: «Λυπάμαι βέβαια που κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό»

Ο εκνευρισμός της με τους δημοσιογράφους!

Must Read

Στα βραβεία κοινού βρέθηκαν χθες το βράδυ πολλοί καταξιωμένοι ηθοποιοί. Ανάμεσά τους και η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στο γεγονός ότι εκείνης δεν της έχει απονεμηθεί ποτέ βραβείο.

«Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ βραβείο κοινού, γιατί δεν είναι και πολύ προβεβλημένο το θέατρό μας. Δεν έχω πολλά βραβεία. Νομίζω ότι αν με φωνάξουν ποτέ να μου δώσουν βραβείο, μάλλον κάτι θα ξέρουν περισσότερο από εμένα για την υγεία μου και τα χρόνια μου», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Στην συνέχεια οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν σχετικά με την προσαγωγή του συζύγου της και της κόρης τους στην ΓΑΔΑ. Η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της τονίζοντας ότι: «Δεν είναι ώρα αυτή. Όπως βλέπετε, εμείς θα φοράμε την παλαιστίνα, αλλά δεν είναι ώρα τώρα γι’ αυτό. Λυπάμαι βέβαια που κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό. Τώρα, τι λέτε; Θέλετε να πούμε γι’ αυτό το πράγμα σήμερα που εδώ δόθηκαν κάποια βραβεία σε άξιους συναδέλφους; Ευχαριστώ πολύ και λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This