Κωστής Μαραβέγιας: «Μου έχει συμβεί να ανέβω στη σκηνή με ανοιχτό φερμουάρ, έβλεπα τα βλέμματα να είναι πιο κάτω από εμένα»

Must Read

Με αφορμή τη συνεργασία που είχε ο Κωστής Μαραβέγιας με τον Βασίλη Κεκάτο στο «Milky way», ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα ευτράπελα που του έχουν συμβεί πάνω στην σκηνή.

«Μου έχει συμβεί να ανέβω στη σκηνή με ανοιχτό φερμουάρ, έβλεπα τα βλέμματα να είναι πιο κάτω από εμένα», είπε αρχικά.

«Υπάρχει μια ψευδαίσθηση ότι πρέπει να είμαστε όλοι καλά και χαρούμενοι. Δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος, εάν δεν έχεις δυστυχήσει έστω για λίγο» είπε και συνέχισε: «Δεν με φλερτάρουν στα social media και δεν ξέρω γιατί, είμαι πολύ φλώρος μάλλον. Σε μια συναυλία μου ένα «ντούκι» είχε ρίξει κάτω δυο σεκιούριτι, είχε ανεβεί στη σκηνή έτοιμος να μου επιτεθεί και μου είπε «σ’ αγαπάω Μαραβέγια».

Στην συνέχεια εξομολογήθηκε πως: «Το πιο ακραίο που έχω κάνει για τον έρωτα, είναι ότι παντρεύτηκα, δεν το περίμενα ποτέ. Παλιά έκανα πιο εύκολα το πρώτο βήμα, η χυλόπιτα πονάει μετά τα 30. Δεν το φανταζόμουν ότι θα παντρευτώ. Θα ήθελα να κάνω κι άλλο σινεμά με οποιονδήποτε τρόπο, ας κουβαλάω και καλώδια».

«Πρόσφατα έπαιξα στην ταινία του Βασίλη Κεκάτου που θα βγει του χρόνου, και τραγουδάω με την μπάντα μου ένα είδος μουσικής που δεν το περιμένετε ποτέ», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This