Survivor: Πυρ και μανία ο Σταμάτης με τους συμπαίκτες του-Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα επάθλου και ο παίκτης που αποχώρησε

Ο «Ιούδας» η Χρύσα, ο πονηρός James και ο buller Παππάς!

Must Read

Η υποψηφιότητα του Σταμάτη φαίνεται πως του στέρησε το χαμόγελο από τα χείλη και άρχισε να εξαπολύει πυρά προς τους συμπαίκτες του.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας μάλλον δεν θεώρησε δίκαιη την υποψηφιότητά του, αντιθέτως θεωρεί πως κάποιοι τον πρόδωσαν.

Ο μαχητής αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Χρύσα χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα και ως «Ιούδα».

«Χθες στο συμβούλιο ένιωσα ότι ήμουν στο μυστικό δείπνο και δίπλα μου είχα τον Ιούδα. Η χρύσα, “η μικρή μου αδερφή” που την έχω προστατέψει πολλές φορές, σε πολλά πράγματα με ψήφισε και αυτή…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Χρύσα από την μεριά της εξήγησε πως: «Μπορεί να έχουμε έρθει αρκετά κοντά αλλά είχα πει ότι θα ψηφίζω καθαρά αγωνιστικά. Τα έβαλα κάτω, σκέφτηκα την εξέλιξη του κάθε παίκτη και με γνώμονα παλαιότερες εμφανίσεις του James, τον ψήφισα για να μείνει στην ομάδα…».
Ο Σταμάτης όμως δεν σταμάτησε εκεί. Φαίνεται πως η εισβολή του James στο παιχνίδι δεν του γέμισε το μάτι, καθώς ισχυρίστηκε πως παραμένει στο παιχνίδι με την πονηριά του.

«Μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί γιατί ερχόμενος ο Τζέιμς στο παιχνίδι, έφερε και κάποια νέα. Οπότε κάπως οι ισορροπίες άλλαξαν. Είναι πανέξυπνος και κοιτάζει, όχι το παιχνίδι που παίζεται σήμερα, αλλά αυτό που θα παιχτεί σε τρεις μέρες από τώρα. Ερχόμενος εδώ είχε διαβάσει πάρα πολύ καλά τους παίκτες, είχε δει ποιος κάνει παρέα με ποιον, ποιες εμπάθειες και συμπάθειες υπάρχουν και αντίστοιχα θέλετε να μου πείτε ότι ήταν τυχαίο που πήγε και έκανε κατευθείαν παρέα με τον Φάνη;

Ο Φάνης είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά της ομάδας μας και γενικά, ενδεχομένως, του φετινού Survivor μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Άρα ο Τζέιμς πήγε προς τον Φάνη, έκανε παρέα, πήρε την εύνοια του, πήγε δίπλα και στον Γιάννη εφόσον κάνει παρέα με τον Φάνη και του άνοιξε λίγο τα μάτια. Του είπε κάποια πράγματα γενικώς και εκεί που έπρεπε να παίξει το σωστό παιχνίδι το έκανε. Είχε παρατηρήσει δύο από τα άτομα της ομάδας μας να μην είναι τόσο κοντά με κάποιους άλλους. Μιλάω και αναφέρομαι στη Δώρα και την Άιρα.

Ο Τζέιμς Καφετζής έστειλε, πριν μπει στο παιχνίδι, στη Δώρα τα δράμια! Έψαξε να βρει ποιος είναι ο άντρας της για να του στείλει μήνυμα και να του πει “επειδή θα μπω στο παιχνίδι, θες να πω κάτι στη Δώρα από σένα;”. Ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος! Και επειδή πραγματικά το Survivor το έχω δει, εκεί που έφτασε… έφτασε με την πονηριά του», τόνισε.

Και στην καλύβα των κόκκινων όμως φαίνεται πως δεν είναι καλύτερα τα πράgmata αφού ο Νίκος Γκάνος εξέφρασε, χωρίς φόβο, την αντιπάθειά του για τον Αλέξη Παππά.
Ο τραγουδιστής μιλώντας στο προσωπικό του que ξεμπρόστιασε τον ηθοποιό αποκαλύπτοντας τον τρόπο που κινεί τα νήματα.

«Στο συμβούλιο βγήκε ο Αλέξης υποψήφιος από την ομάδα μας. Δεν ήξερα τι θα ψηφίσουν τα άλλα παιδιά, εγώ προσωπικά ήξερα τι θα ψηφίσω. Γενικά ο Αλέξης έχει λίγο νευριάσει που έχει ξαναβγεί υποψήφιος, αυτή είναι η τρίτη φορά που βγαίνει από την ομάδα του. Αυτό πιστεύω ότι κάτι δηλώνει. Προσωπικά εγώ τον ψήφισα και αγωνιστικά αλλά και σαν θέμα συμβίωσης και συμπάθειας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Καταρχάς ο Αλέξης είπε ότι έχουμε εμμονή, εγώ και η Μαρία, για να τον ψηφίζουμε συνέχεια. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει γιατί αγωνιστικά είναι κατώτερος. Επίσης, θεωρώ ότι ο Αλέξης είναι ένα είδος νέας γενιάς buller. Γενικά δεν μιλάω πολύ, το έχει καταλάβει ο κόσμος. Δεν με νοιάζει να φανώ, δεν με νοιάζει να έχω τηλεοπτικό χρόνο, δεν λέω πολλά αλλά κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που λες ότι δεν γίνεται άλλο και πρέπει να τα πεις».

«Έχω να πω λοιπόν για τον Αλέξη ότι όλο αυτό που είχε γίνει τότε, που είχε πει ο Χρήστος για τον Λαμάι ότι «θα τον κάνω σε μια βδομάδα να φανεί μισογύνης. τραμπούκος και όλα αυτά», είναι μια μεγάλη αλήθεια. Ήμουν και γω μπροστά όταν το είπε. Επίσης, το επόμενο περιστατικό ήταν σε ένα ceremony που είπε «θέλετε να εκθέσω τον Γιάννη από την μπλε ομάδα;» και γελούσε, εδώ έρχεται και το buller που λέω. «Θα τον ρωτήσω κάτι και δεν θα ξέρει τι να πει» είπε και όντως έτσι έγινε. Εμένα όταν ήμουν τραυματίας με ψήφισε και ήθελε να πείσει και τα άλλα παιδιά να με ψηφίσουν» συμπλήρωσε ακόμα.

Με τον Αλέξη όμως τα έχει βάλει και η Ασημίνα η οποία νιώθει πως προσπαθεί να την κατευθύνει αλλά και πως ο λόγος της δεν μετράει.
«Δεν μπορώ να είμαι σε δεύτερη μοίρα πάντα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Από την άλλη, η ομάδα των μπλε είχε όρεξη για πλακίτσα. Έτσι λοιπόν τα κορίτσια της ομάδας και συγκεκριμένα η Χρύσα και η Σταυρούλα συνωμότησαν για να τρομάξουν τα αγόρια.
Η Σταυρούλα έκανε την λιπόθυμη και φυσικά ο Γιάννης, με τον οποίο έχουν έρθει πολύ κοντά, έτρεξε για να την βοηθήσει. 

«Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πάρα πολύ καλή ηθοποιός… Δε ξέρω ποιος με πήρε αγκαλιά στην αρχή και ποιος με τράβηξε γιατί είχα κλειστά τα μάτια για να μη δω κάτι και γελάσω, μετά κατάλαβα ότι με είχε αγκαλιά ο Γιάννης και έτρεχε» είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά την αποκάλυψη της φάρσας.

«Δε το ψιλιάστηκα πολύ γιατί πιο πριν μας είχε πει ότι δεν αισθάνεται καλά. Ήταν προμελετημένο το έγκλημα. Μας τρόμαξε λίγο αλλά εντάξει, ωραίο, έπιασε το κόλπο» είπε από τη δική του πλευρά ο Γιάννης Περπατάρης.

Για έναν ακόμα αγώνα επάθλου είχαν να αγωνιστούν οι δύο ομάδες. Εκτός από το φαγητό που τους περίμενε, η νικητήρια ομάδα είχε την δυνατότητα να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Δυστυχώς για τους μπλε, η ομάδα που κέρδισε και για δεύτερη φορά το έπαθλο επικοινωνίας ήταν η κόκκινη.
Τον τελικό πόντο έφερε ο Ντάνιελ ο οποίος δεν δίστασε να ειρωνευτεί τους μπλε λέγοντας πως: «Ευχαριστώ τη Δαλάκα για την επίπληξή της»
Εκτός αγώνα βρισκόταν η Όλγα Πηλιάκη λόγω προβλημάτων υγείας. Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη βρισκόταν στο νοσοκομείο και ενώ δεν είχε τεθεί το θέμα αποχώρησης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε, λίγο πριν την έναρξη της μονομαχίας πως η παίκτρια της κόκκινης ομάδας θα πρέπει να αποχωρήσει για λόγους υγείας.

«Λίγο πριν ξεκινήσουμε τη μονομαχία πρέπει να σας πω για την εικόνα που παρουσιάζει ο πάγκος των Κόκκινων αυτή τη στιγμή. Η Ασημίνα είχε έναν μικρό τραυματισμό και έχει μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Αν είναι όλα καλά και προλάβει, θα επιστρέψει για να δει κι αυτή από κοντά την μονομαχία», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Να αναφερθώ όμως και στην Όλγα Πηλιάκη η οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες. Βρίσκεται και απόψε στην κλινική. Λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις ημέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μην συνεχίσει στο Survivor. Η Όλγα Πηλιάκη, λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού»», πρόσθεσε.

Στην συνέχεια οι τέσσερις μονομάχοι μπήκαν στον στίβο μάχης και «πάλεψαν» μες νύχια και με δόντια για να παραμείνουν στο reality επιβίωσης.
Δυστυχώς ο πιο αδύναμος αποδείχθηκε ο Νίκος Γκάνος.
Απαρηγόρητη ήταν η Μαρία Αντωνά με την ήττα του τραγουδιστή η οποία ξέσπασε σε κλάματα καθώς «έχασε» από δίπλα της έναν φίλο ζωής. Στεναχωρημένη όμως ήταν και η Ασημίνα.

«Δεν ήμουν εύστοχος σήμερα. Ευχαριστήθηκα όμως πολύ όλη την εμπειρία από την αρχή που ήμουν εδώ και πιστεύω ότι έκανα πολύ δυνατές φιλίες εδώ μέσα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, πέρασα πολύ ωραία και φεύγω με ψηλά το κεφάλι και χαρούμενος», είπε μετά την ήττα του ο πρώην, πλέον παίκτης του Survivor.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This