Κατερίνα Καινούργιου: Η μυστική συνάντηση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη πριν την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Δανάη Μπάρκα

Οι μπηχτές μέσω της εκπομπής της.

Must Read

Είναι πλέον επίσημο και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρίσκεται σε σχέση με τη Δανάη Μπάρκα. Τουλάχιστον αυτό δείχνει το βίντεο και οι φωτογραφίες με τα τρυφερά φιλιά που αντάλλαξαν σε νυχτερινή τους έξοδο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω της Κατερίνας Καινούργιου όταν ακόμη είχε σχέση με τον επιχειρηματία. Σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα, η ίδια μάλιστα απέφυγε να βρεθεί τετ α τετ με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Το δικό της μήνυμα σε όσους σχολιάζουν αρνητικά και η ατάκα όλο νόημα της Βίκυς Παγιατάκη

Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε είναι ότι, πριν αποκαλυφθεί η σχέση του Φίλιππου Τσαγκρίδη με τη Δανάη Μπάρκα, υπήρξε μία μυστική συνάντηση ανάμεσα στον επιχειρηματία και στην Κατερίνα Καινούργιου.

Σύμφωνα με το Νίκο Γεωργιάδη: «Αυτή η σκηνή δεν είναι η πρώτη δημόσια εκδήλωση τρυφερότητας. Υπήρχαν και φιλιά στην έξοδο τους στην Άννα Βίσση όπου βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν είναι μόνο φιλικό αυτο που συμβαίνει. Είναι λίγο άβολο αυτό.

Μετά από την δημοσιότηα που πήρε η συνάντηση τους στην Άννα Βίσση, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ζήτησε από την Κατερίνα Καινούργιου να βρεθουν και υπήρξε ένα ραντεβού σε ένα γνωστό μαγαζί στο ψυχικό, το κλίμα δεν ήταν κακό. Δόθηκαν κάποιες καθησυχαστικές εξηγήσεις και την συνέχεια ακολούθησε το σκηνικό με την Δανάη Μπάρκα. Χθες η Κατερίνα Καινούργιου είχε κλείσει με τους φίλους της σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι και ενώ βρισκόταν εκεί μπήκε στο μαγαζί ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Μόλις την ενημέρωσαν ότι ήταν στον χώρο εκείνη έφυγε…»

Ενώ όλοι περίμεναν η Κατερίνα Καινούργιου να κάνει σήμερα μία αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα, εκείνη το απέφυγε.
Στην έναρξη της εκπομπής ακουγόταν το τραγούδι του Χρίστου Αντωνιάδη: «Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες, μαζί σου νιώθω τόσο δυνατός» με εκείνη να αναφέρει στους συνεργάτες της: «Ψυχραιμία», για να μην συζητηθεί κάτι άλλο εκτός από το θέματα της εκπομπής.

Στην συνέχεια, εκείνη και οι συνεργάτες της συζητούσαν για την παλαιά κόντρα που είχε ο Οδυσσέας Γιαννόπουλος με τη Σάσα Μπάστα, και με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε πως: «Είναι κάποια πράγματα που δεν τα ξεχνάς ποτέ, σε στιγματίζουν. Να είμαι και προσεκτική τι θα πω γιατί όλη μέρα…»

Ο Χρήστος Αντωνιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για να μιλήσει για την συμμετοχή του στο «J2US», όμως μεταξύ άλλων έκανε κομπλιμέντα στην παρουσιάστρια για τα μάτια της.

«Τι ωραία μάτια που έχεις αγάπη μου, μωρό μου! Δεν μπορώ να μην εκθειάσω το ωραίο!», με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντάει προβληματισμένη «Σ΄ ευχαριστώ Χρήστο μου, τα ίδια έχουμε! Τελευταία έχω αρχίσει και έχω αμφιβολίες για το πώς φαίνομαι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This