Ιωάννα Μαλέσκου: «Άκουσα να λένε ότι έχω κάνει “πεζοδρόμιο που δεν μου αρέσει σαν όρος να σας πω»

«Άκουσα πολλά να λέγονται με αφορμή τη δική μου πορεία...»

Must Read

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει εκφράσει κατά καιρούς τα παράπονά της σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε την περίοδο που παρουσίαζε την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Η γνωστή παρουσιάστρια που άφησε την Κρήτη για να ακολουθήσει το όνειρό της στην πρωτεύουσα, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Status», δέχθηκε πόλεμο από άλλες εκπομπές οι οποίες μάλιστα δεν είχαν μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης από εκείνη.

«Στενοχωριόμουν όταν άκουγα να λένε ότι δεν πάει καλά η εκπομπή μου. Πείθοντας όχι μόνο τον κόσμο αλλά και εμένα. Η εκπομπή μου πήγαινε μια χαρά, σε σχέση μάλιστα με νούμερα εκπομπών που βλέπουμε τώρα. Ήταν δύσκολες μέρες. Αυτή τη μετάβαση αλλιώς την είχα φανταστεί, αλλιώς έβλεπα να εξελίσσεται. Ένιωθα λίγο έξω από τα νερά μου. Δεν επέτρεψα όμως στον εαυτό μου ούτε μια στιγμή να με ρίξει. Δεν έχω σε καμμία περίπτωση συνηθίσει και δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου, ακόμα και στα δύσκολα, να τα παρατήσω και να φύγω. Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση την σωστή στιγμή», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.




Τα όσα ειπώθηκαν από την Ιωάννα Μαλέσκου, σχολιάστηκαν από την Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ισχυρίστηκε ότι: «Είναι αντικειμενικό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελίνα Παπίλα και κορίτσια που ξεκίνησαν και προσπάθησαν να κάνουν το βήμα και έφαγαν πάρα πολύ λάσπη. Είναι αντικειμενικό αυτό, δεν έχουν φάει όλοι το ίδιο ξύλο».

Στην συνέχεια η η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» αναφέρθηκε στα δικά της ξεκινήματα τονίζοντας πως: «Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Ήμουν στο ρεπορτάζ, έκανα ότι ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μια παρέα, σε μια δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται σιγά σιγά. Όταν όμως εμφανίζονται ξαφνικά άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή λέμε ώπα κούκλα μου! Που νομίζεις ότι πηγαίνεις; Αυτό αισθάνομαι».

Την δική της απάντηση έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου σχολιάζοντας πως: «Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι εμφανίστηκα ξαφνικά, ότι “έσκασε ο αφαλός της Ευρώπης και πετάχτηκα εγώ”. Όχι δεν αισθάνομαι έτσι. Αν κάποιοι νομίζουν ότι ξαφνικά παρουσιάστηκα είναι δικό τους πρόβλημα».




Για ακόμη μία φορά η Ιωάννα Μαλέσκου κλήθηκε να τοποθετηθεί για τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου αλλά αυτήν την φορά φαίνεται πως δεν ήθελε να ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά και αρκέστηκε να πει μόνο πως: «Είδα το απόσπασμα με τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου και από αυτό που φαίνεται, όπως το είδα, δεν το είπε για κακό. Δίνεται πολύ μεγάλη διάσταση από πού ξεκινάει κάποιος, δηλαδή άκουσα πολλά να λέγονται με αφορμή τη δική μου πορεία. Κανένας δεν έρχεται από το πουθενά.

Επίσης δε σημαίνει ότι κάποιος για να γίνει παρουσιαστής σώνει και ντε θα πρέπει να έχει ξεκινήσει από δημοσιογραφία. Άκουσα να λένε ότι έχω κάνει ‘πεζοδρόμιο’ που δεν μου αρέσει σαν όρος να σας πω. Εννοούν μάλλον το κομμάτι του ρεπορτάζ, όλο αυτό το τρέξιμο. Καλό είναι να αφήνουμε τις ταμπέλες και τους χαρακτηρισμούς και να αφήνουμε τον καθένα με το δικό του άστρο να ακολουθήσει τη διαδρομή του. Υπάρχει χώρος για όλους μας».




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This