Σάββατο 31/7/2021

Οι αγορές μάς εμπιστεύονται, αλλά οι Έλληνες πεινάνε…

Ο Στέλιος Πέτσας μιλά για επενδύσεις αλλά δεν «μετρά τα λουκέτα»

Σε άλλο μήκος κύματος φαίνεται πως κινούνται οι κυβερνώντες αυτής της άμοιρης χώρας, καθώς για άλλη μια φορά βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος…

Πέτσας: «Οι αγορές εμπιστεύονται την Ελλάδα»

Ο υπουργός Εσωτερικών με δηλώσεις του συνεχίζει να κοροϊδεύει του πολίτες αυτής της χώρας και να ισχυρίζεται ότι «προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι ο πολίτης και η βελτίωση της ζωής του». 

Αν ήταν αλήθεια, τότε ούτε θα υπερφορολογούσαν τους πολίτες ούτε θα άλλαζαν σε βάρος τους τους εργασιακούς νόμους.

«Η ελληνική οικονομία είναι γεμάτη προοπτικές, και η Ελλάδα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των αγορών, από τις οποίες μάλιστα έχει αντλήσει από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα, συνολικά 27,5 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 21 δισ. ευρώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους και με ιστορικά χαμηλά επιτόκια» είπε ο Στέλιος Πέτσας.

«Η εμπιστοσύνη έχει εμπεδωθεί γιατί επενδυτές και αγορές πιστεύουν ότι το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση» ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο Πέτσας μιλά για επενδύσεις αλλά δεν «μετρά τα λουκέτα»

«Η υλοποίηση του Προγράμματος Αντώνης Τρίτης επιταχύνεται και εντάσσονται σε αυτό νέα έργα που συμβάλλουν στην ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας και αλλάζουν την όψη των τοπικών κοινωνιών», αναφέρει ο κ. Πέτσας.

Σημείωσε ότι έχουν ενταθεί προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα 81 πράξεις έργων συνολικού ύψους 300 εκατ. ευρώ, που αφορούν άξονες προτεραιότητας όπως «Περιβάλλον», «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ