Καθηλωμένα τα αεροπλάνα της British Airways – Χάος στα αεροδρόμια

Must Read

Χάος αναμένεται να προκληθεί στα αεροδρόμια της Βρετανίας το επόμενο 48ωρο, καθώς η British Airways ανακοίνωσε ότι ακυρώνει «σχεδόν το 100% των πτήσεων» της για σήμερα και αύριο εξαιτίας της απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι πιλότοι της!
Η Βρετανική Ένωση Πιλότων Αερογραμμών (BALPA), κατά τη διάρκεια των χθεσινών συνομιλιών με την BA ήρθε σε σφοδρή αντιπαράθεση με την εταιρεία, με αφορμή το μισθολογικό . Η BALPA με ανάρτηση της χθες στο twitter ενημέρωσε το κοινό ότι την περασμένη Τετάρτη κατέθεσε μια σειρά προτάσεων στη διοίκηση της British Airways, η οποία ωστόσο δεν απάντησε.
Μετά την εξαγγελία της απεργίας, οι Βρετανικές Αερογραμμές ανακοίνωσαν ότι είναι πρόθυμες να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την BALPA
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της, η British Airways αναγκάστηκε να ακυρώσει τόσες πτήσεις επειδή «χωρίς ενημέρωση για το ποιοι κυβερνήτες θα απεργήσουν, δεν είχαμε κανένα τρόπο να προβλέψουμε πόσα άτομα θα εργαστούν ή πόσα αεροσκάφη θα μπορούν να πετάξουν»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This