Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Αυτές είναι οι επιχειρήσεις και οι ΚΑΔ που εντάσσονται στα μέτρα στήριξης

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών η λίστα με τις επιχειρήσεις και τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των κλάδων που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊού και στις οποίες αναστέλλονται οι φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις και θα ενισχυθούν ο εργαζόμενοί τους εργαζομένων με έκτακτο επίδομα 800 ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, παρατίθεται ο Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορωνοϊού. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν κύριο ΚΑΔ έναν από τους κατωτέρω εντάσσονται στα μέτρα στήριξης. Σε περίπτωση τετραψήφιου ΚΑΔ, συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση εξαψήφιου, συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες οκταψήφιων.

Σημειώνεται ότι αυτή η λίστα είναι δυναμική και θα μεταβάλλεται με τις ανάλογες Υπουργικές Αποφάσεις κατά την εξέλιξη της κρίσης.

Υπολογίζεται ότι περιλαμβάνονται περί τις 440.000 ιδιωτικές επιχειρήσεις με 1 εκατομμύριο εργαζομένους και μηνιαίο τζίρο περί τα 6,5 δισ. ευρώ.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τους ΚΑΔ εδώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ