«Ο Καλογρίτσας απειλούσε με μηνύματα για τα παιδιά μας»! Μαρτυρία – φωτιά στο ειδικό δικαστήριο

Must Read

«Απειλές και πιέσεις» από τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα, προκειμένου να δανειοδοτηθεί, ώστε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016, αποκάλυψε ο Αθανάσιος Τσάδαρης ότι δεχόταν, τόσο ο ίδιος, όσο και άλλα στελέχη της Τράπεζας Αττικής.

Συγκεκριμένα, ο Αθανάσιος Τσάδαρης, πρώην στέλεχος της Τράπεζας Αττικής, τόνισε στην κατάθεσή του, η οποία έσκασε σαν «βόμβα» στο Ειδικό Δικαστήριο κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης , ότι οι πιέσεις ασκούνταν μόνο από την πλευρά του Χρήστου Καλογρίτσα και όχι από την την κυβέρνηση Τσίπρα, τον Νίκο Παππά ή άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανέφερε, ο επιχειρηματίας τον πίεζε αφόρητα, προκειμένου να λάβει χρηματοδότηση με ενέχυρο τα… περιβόητα βοσκοτόπια. «Ο Καλογρίτσας με πίεζε αφόρητα για να χρηματοδοτήσουμε με 40 εκατ. ευρώ το project στην Ιθάκη, τα περιβόητα βοσκοτόπια» ανέφερε χαρακτηριστικά το πρώην στέλεχος της Τράπεζας Αττικής και συμπλήρωσε ότι οι «πιέσεις από τον όμιλο Καλογρίτσα ήταν πολύ μεγάλες και συνεχείς».

Δεν δέχτηκε ποτέ πιέσεις από την κυβέρνηση

Απαντώντας σε ερωτήσεις του δικηγόρου Βαγγέλη Γεωργακόπουλου, εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του Νίκου Παππά, ο κος Τσάδαρης είπε ότι δεν δέχτηκε ποτέ πιέσεις από την τότε κυβέρνηση, αλλά δεχόταν πιέσεις από το Χρήστο Καλογρίτσα. Συγκεκριμένα ο κος Γεωργακόπουλος ρώτησε τον μάρτυρα αν το επίμαχο χρονικό διάστημα δέχτηκε πιέσεις από την κυβέρνηση, και εκείνος απάντησε με σαφήνεια «όχι ποτέ».

Αντιθέτως, σε ερώτηση αναφορικά με το αν υπήρξαν πιέσεις από τον κ. Καλογρίτσα, ο μάρτυρας είπε ότι δέχτηκε πιέσεις και απειλές, περιγράφοντας μάλιστα ότι ο επιχειρηματίας του είχε πει πως «δεν θα σταθεί ούτε δευτερόλεπτο στη θέση του». Παράλληλα ο κ. Τσάδαρης, ερωτηθείς αν ο Χρήστος Καλογρίτσας είχε αναφερθεί στον Νίκο Παππά ή σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως όχι.

Ερωτηθείς, κατόπιν, από τον Γιάννη Μαντζουράνη, έτερο συνήγορο υπεράσπισης του πρώην υπουργού ψηφιακής πολιτικής, εάν μπορεί να κατονομάσει ανθρώπους οι οποίοι απειλήθηκαν με μηνύματα ή επιστολές από τον Χρήστο Καλογρίτσα, ο μάρτυρας αποκάλυψε ότι είχαν απειληθεί από τον επιχειρηματία ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας και ένα ακόμη πρόσωπο.

Είπε, μάλιστα, ότι ο τότε διευθύνων σύμβουλος έλαβε μήνυμα από τον Χρήστο Καλογρίτσα, το οποίο αναφερόταν στα παιδιά του. Ο μάρτυρας είπε μάλιστα ότι το εν λόγω μήνυμα τους το έδειξε ο παραλήπτης του. Τόνισε τέλος ότι ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας παρότι είναι δυνατός χαρακτήρας, είχε σοκαριστεί.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This