Με σήμα… την παντόφλα;​

Ετοιμάζει… πολιτική κίνηση και ο κύριος co-co mat

Must Read

Ακούμε ότι o Πωλ Ευμορφίδης, ο κύριος co-co mat, που πήγε στην δεξίωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας με τις …σαγιονάρες, ο ίδιος που έχει πανωσηκώσει ξενοδοχείο που κρύβει τον Παρθενώνα, ετοιμάζει… πολιτική κίνηση (δηλαδή κόμμα)!

Το κο-κο-Κόμμα (κατά το co-co mat), αν τελικά λάβει σάρκα και οστά, θα ονομάζεται «ΕΥ», διότι «όλα τα καλά, αρχίζουν με ένα «ευ»! Ευτυχία, Ευκαιρία, Ευχή, Ευγένεια, Ευκίνηση!».

Την κίνηση την «τρέχει», όπως λέει η πηγή μας, ο Λεωνίδας Καραΐσκος, καθηγητής φυσικής αγωγής. Μάλιστα, σύντομα θα ανακοινωθούν εκδηλώσεις, με κύριο χαρακτηριστικό τα «ξύλινα ποδήλατα» του μεσιέ Πωλ, τα οποία λάτρεψε και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Τί άλλο θα δούμε, άραγε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This