Νίκος Χαρδαλιάς: «Έχω κολυμπήσει γυμνός στην παραλία του Τύμβου Μαραθώνα»

Must Read

Σε διαφορετικές δηλώσεις από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει ως τώρα προέβη ο Νίκος Χαρδαλιάς στην συνέντευξη που παραχώρησε στο μουσικό κανάλι MADTV και αφορμή στάθηκαν οι επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό «Αττική μπροστά», απάντησε χωρίς φόβο και με ειλικρίνεια απάντησε στις ερωτήσεις της συντακτικής ομάδας του καναλιού όπως αν έχει πει κάνει μπάνιος γυμνός, αν έχει παραβιάσει τον ΚΟΚ ή αν έχει κοιμηθεί ποτέ στο γραφείο του! Σε τι απαντά Ναι και σε τι Ποτέ;

«Έχετε κολυμπήσει ποτέ γυμνός;» ήταν η πρώτη ερώτηση στην οποία και ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκρίθηκε ως εξής. «Ναι, στα καταγάλανα νερά της παραλίας του Τύμβου Μαραθώνα. Στα εφηβικά μου χρόνια».

Όσον αφορά το αν έχει κοιμηθεί στο γραφείο, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στις 783 μέρες της θητείας μου στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, 241 μέρες κοιμήθηκα είτε στο γραφείο είτε στο Κέντρο Επιχειρήσεων».

Στην ερώτηση αν έχει πει ψέματα σε ψηφοφόρους του, παραδέχτηκε πως: «Πολλές φορές είναι η αλήθεια ότι δεν είπα όλη την αλήθεια. Αλλά ψέματα σε ψηφοφόρο δεν λέω ποτέ. Προτιμώ να τον κοιτάω στα μάτια και να του λέω αυτό που πραγματικά αισθάνομαι».

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος πρέπει να γράψει ψέματα στο βιογραφικό του σημείωμα. Πόσω δε μάλλον που η πορεία του καθενός είναι πλούσια» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της εναλλακτικής αυτής τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Επίσης παραδέχτηκε πως όταν ήταν νέος είχε παραβιάσει τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας έχοντας κάνει όμως «μικρές παραβιασούλες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This