«Πεζοναύτης» Κασσελάκης

Το νέο look του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που ασχολείται με τις... τρίχες και όχι με την κατρακύλα των ποσοστών του κόμματος

Must Read

ΣΥΡ(Ρ)ΙΖΑ τα πήρε ο Στέφανος Κασσελάκης τα μαλλιά του. Αφού δεν μπορεί να πάρει αμπάριζα «τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ και τα μυαλά του», πήρε την κόμη του!

Πήγε σε αντρικό κουρείο, όπως είναι η μόδα πια (κάθε γωνία έχει και το αντρικό κουρείο της), και ξύρισε την πλούσια καπέτα του και το ωραίο μαλλί του, σε στιλ στρατιωτικό. Οχι απλώς στρατιωτικό, αλλά αυτό το αμερικανικό στιλ που υιοθετούν όλοι οι μισθοφόροι στρατιώτες που υπηρετούν στον στρατό των ΗΠΑ…

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Αυτό θυμίζει το κεφάλι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που στη συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τον προγραμματισμό του κοινοβουλευτικού έργου παραλίγο να του το πάρει ο Πολάκης. «Αν θέλεις να φύγεις, φύγε» αντέτεινε στον φίλο του πρώην υπουργό Παύλο Πολάκη ο κοντοκουρεμένος Στέφανος Κασσελάκης, σε μια στιγμή σύγκρουσης που είχαν οι δυο τους χθες.

Εκεί αλληλοκουρεύτηκαν! Φυσικά, ο Κασσελάκης ετοιμάζεται και για τη στρατιωτική του θητεία, αλλά νωρίς δεν είναι για κούρεμα; Θα μεγαλώσουν ξανά οι τρίχες μέχρι να πάει στρατό τον Μάρτιο. Αρα το κούρεμα δεν αφορά τη θητεία, αλλά την τέρψη των οφθαλμών του συζύγου του, Τάιλερ, που έχει ακριβώς την ίδια εμφάνιση κι εκείνος. Ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και στενός συνεργάτης του Κασσελάκη, βουλευτής Ευάγγελος Αποστολάκης, αποκάλυψε προσφάτως πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιαστεί στο στρατόπεδο του Αυλώνα κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου. «Η στράτευση προβλέπεται να γίνει με την κληρουχία του Μαρτίου, η οποία είναι γύρω στις 15 του μήνα. Εκείνος έχει δικαίωμα, επειδή η ηλικία του ξεπερνά τα 35 έτη, να διαλέξει και να ζητήσει μια ημερομηνία λίγο νωρίτερα από την ένταξη στην κληρουχία» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρα η επίσκεψη στο κουρείο μπορεί να είναι «πρόβα στράτευσης», κάτι σαν την «πρόβα νυφικού» δηλαδή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πριν μπει στο κουρείο χαιρέτησε πολίτες και κοντοστάθηκε, όπως το συνηθίζει, μπροστά σε ένα σκυλάκι που βρέθηκε μπροστά του. Γεγονός είναι πως ο Στέφανος Κασσελάκης «ψάχνεται» στιλιστικά. Πότε φοράει και πότε βγάζει γυαλιά, πότε αλλάζει τα μαλλιά του και προσπαθεί με το ντύσιμό του. Μόνο που πρέπει γρήγορα να τελειώνει με τις «τρίχες», για να ασχοληθεί και με την κατρακύλα των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This