Δήλωση – βόμβα του Άδωνι Γεωργιάδη τινάζει στον αέρα την προανακριτική!

Must Read

Μία δήλωση του υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στον προσωπικό του λογαριασμό αναμένεται να προκαλέσει σάλο και να επηρεάσει ακόμα και τις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

 

Ο κύριος Γεωργιάδης λοιπόν δίνει μία τελείως διαφορετική διάσταση σχετικά με την σκευωρία – όπως ο ίδιος υποστηρίζει – κατά του Ανδρέα Λοβέρδου για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis.
Σύμφωνα με τον κύριο Γεωργιάδη, ο κύριος Ανδρέας Λοβέρδος στοχοποιήθηκε όχι για τους λόγους που όλοι οι «κατήγοροι» του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου υποστήριξαν στην προανακριτική επιτροπή, αλλά επειδή θα αναλαμβάνει δικηγόρος του Καλογρίτσα!

Προφανώς, η κυβέρνηση του ΣυΡιζΑ είχε προβλέψει τρία χρόνια πριν ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος θα αναλάμβανε δικηγόρος του επιχειρηματία Καλογρίτσα, και φρόντισε να τον στοχοποίηση από τότε και να το χρησιμοποιήσει σήμερα ως επιχείρημα.

 

Μιλάμε πραγματικά για μία ρηξικέλευθη δήλωση που δίνει μεταφυσικές διαστάσεις στην όλη υπόθεση…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This