Σάββατο 19/6/2021

Μεγάλη ανησυχία κυρίευσε τους πολίτες μετά την δήλωση Γεραπετρίτη

Αρνητική αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινωνία η δήλωση του υπουργού επικρατείας σήμερα το πρωί στην κρατική τηλεόραση, αναφορικά με την αναγκαιότητα των μονάδων εντατικής θεραπείας. Ο υπουργός Γιώργος Γεραπετρίτης χαρακτήρισε περίπου αρνητική την υπάρξη μεγάλου αριθμού ΜΕΘ.

Η ανησυχία εντάθηκε διότι οι ώρες περνούσαν και δεν υπήρξε ουδεμία αρνητική αντίδραση από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Ούτε από τον ίδιο τον υπουργό. Πράγμα που σημαίνει ότι ο υπουργός ενοήσε ακριβώς αυτό που είπε και δεν το παίρνει πίσω.

Το ίδιο και ο πολιτικός του προϊστάμενος, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος παρά το ότι ο υπουργός δεν ανακάλεσε, τον κρατά ακόμα στην θέση του.

Άρα οι πολίτες ανησυχούν πραγματικά για τον βαθμό ευφυίας του πρωθυπουργού και των κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης. Πως είναι δυνατόν να γίνεται μία τέτοια δήλωση, που θα μπορούσε κάλλιστα φυσικά να αποτελεί ένα αποτυχημένο παράδειγμα, μία κακιά στιγμή σε μία ζωντανή εκπομπή, και να μην γίνεται καμία προσπάθεια διορθώσης; Έστω και για τα μάτια του κόσμου;

Ενδεικτικό είναι και το μήνυμα που δημοσίευσε ο διευθυντής του δημοσιογραφικού οργανισμού Μαρινάκη στον προσωπικό του λογαριασμό

Δηλαδή ακόμα και ο ίδιος ο Αντώνης Καρακούσης που εργάζεται στον όμιλο ο οποίος ουσιαστικά έκανε πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, φτάνεις στο σημείο να αναρωτιέται για το μέγεθος του παραλογισμού και την ανυπαρξία ίχνους συναισθηματικής νοημοσύνης ενός κορυφαίου υπουργού. Του υπουργού επικρατείας.

Δεν είναι λοιπόν λίγοι πολίτες που απορούν έντρομη για την ανυπαρξία συναισθηματικής νοημοσύνης της κυβέρνησης και αναρωτιούνται εάν μας κυβερνούν απολύτως παράλογοι άνθρωποι. Αν είναι δυνατόν, σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές, να υπάρχουν αμφιβολίες για την νοημοσύνη και την ψυχική ισορροπία των κυβερνώντων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ