Η Βουλή ευχαριστεί τον εθνικό ευεργέτη Ιάκωβο Τσούνη

Η αποκάλυψη της «Εστίας» προκάλεσε συγκίνηση

Must Read

Η αποκάλυψη της «Εστίας» για την δωρεά των 23 εκατ. ευρώ, των 60 αποβατικών πλοίων και όλης της ακίνητης περιουσίας του 97χρονου βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και πετυχημένου εφοπλιστή Ιακώβου Τσούνη στις Ένοπλες Δυνάμεις προκάλεσε συγκίνηση σε όλους τους Έλληνες.

Όλα τα κόμματα της Βουλής, συμπεριλαμβανομένων και της Αριστεράς, όταν πληροφορήθηκαν την ανεκτίμητη δωρεά ευχαρίστησαν τον κ. Τσούνη.

O αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι πρόκειται για έναν αφοσιωμένο πατριώτη και συνεπή αρωγό των ΕΔ. Ουσιαστικά προανήγγειλε αυτό που επεσήμανε η «Εστία», δηλαδή πως πρέπει η Πολιτεία να του αποδώσει τις μέγιστες τιμές για την διαχρονική προσφορά στο Έθνος.

Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος επεσήμανε ότι αισθάνεται την ανάγκη και εκ μέρους του κόμματός του, να αναφερθεί στην δωρεά του κ. Τσούνη. «Τόσο η δωρεά του όσο και τα λόγια με τα οποία συνόδευσε ο κ. Ιάκωβος Τσούνης αυτή του την πράξη πραγματικά μας συγκλόνισαν. Αισθάνομαι την ανάγκη -πιστεύω ότι ερμηνεύω και τα αισθήματα όλων των συναδέλφων- κυρίως από την πλευρά της ΚΟ της ΝΔ, να απευθύνω εγκάρδιες, θερμότατες, ειλικρινέστατες ευχές σε αυτόν τον άνθρωπο που δωρίζει όλη την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις, σε μία εποχή που ο ευρύτερος γεωπολιτικός μας χώρος καταγράφει συνεχόμενες αναταράξεις και απειλές. Ευχόμαστε από το ναό της Δημοκρατίας, να βρει και άλλους άξιους μιμητές», δήλωσε ο κ. Μπουκώρος.

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Φωτεινή Μπακαδήμα, δήλωσε ότι είναι «πράγματι είναι μία ιδιαίτερα συγκινητική δωρεά, μία συγκινητική κίνηση. Οφείλουμε όλοι να ευχαριστήσουμε αυτόν τον άνθρωπο γιατί άφησε όλη του την περιουσία, και μάλιστα ενώ είναι εν ζωή, στο ελληνικό δημόσιο. Ελπίζουμε κι εμείς να γίνει παράδειγμα και για άλλους εφοπλιστές, επιχειρηματίες… Γι’ αυτό, λοιπόν, οφείλουμε ένα ευχαριστώ στον άνθρωπο που έβαλε το κοινό συμφέρον πάνω από το δικό του, κάτι που δεν κάνουν όλοι οι υπόλοιποι που ανήκουν στο κοινό, αν θέλετε, επιχειρηματικό λόμπυ της χώρας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This