Κυριακή 1/8/2021

14 Ιουλίου η Ολομέλεια για άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Νίκου Παππά

Τη μεθεπόμενη Τετάρτη, 14 Ιουλίου, θα διεξαχθεί η συζήτηση στην Ολομέλεια επί της πρότασης της πλειοψηφίας για άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Νίκου Παππά για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Η συζήτηση αναμένεται μεν να διεξαχθεί σε υψηλούς τόνους, αλλά απόντων της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, καθώς είναι πλέον πάγια τακτική του Μαξίμου τα υπουργικά έδρανα να είναι άδεια σε τέτοιες συζητήσεις. Η μαραθώνια, όπως αναμένεται,
συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ, με μυστική ψηφοφορία, με τη σχετική απόφαση να λαμβάνεται με τουλάχιστον 151 ψήφους.

Υπέρ της παραπομπής του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ στο Ειδικό Δικαστήριο θα ταχθούν οι βουλευτές της Ν.Δ., αλλά και εκείνοι του Κινήματος Αλλαγής, αν και θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να υπάρξουν και ορισμένες διαρροές από τα δύο μεγάλα κόμματα. Της κάλπης θα έχει προηγηθεί η ομιλία του ίδιου του Νίκου Παππά, ο οποίος υπενθυμίζεται πως δεν κατέθεσε στην προανακριτική, αλλά επέλεξε να εκφράσει τις θέσεις του διά υπομνήματος.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ