Προανήγγειλε υποχρεωτικό εμβολιασμό και στην εστίαση ο Άδωνις

«Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα μέτρο», λέει με απειλητική χροιά ο Υπουργός Ανάπτυξης

Must Read

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει το ρόλο του «λαγού» της Κυβέρνησης, ανακοινώνοντας και προετοιμάζοντας το έδαφος των επόμενων αποφάσεων του Μαξίμου.

Σήμερα, ο Υπουργός Ανάπτυξης έριξε τη «βόμβα» της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και στην εστίαση: «Ως προς την υποχρεωτικότητα δεν έχω ακούσει τίποτα για το λιανικό εμπόριο, ούτε για τον έμπορο ούτε για τον εργαζόμενο. Η εστίαση είναι άλλο πράγμα. Αυτήν τη στιγμή για να δουλέψει κανείς στην εστίαση θα πρέπει να έχει κάνει μια σειρά εμβολίων, οπότε το να προσθέσεις στα υποχρεωτικά εμβόλια ακόμα ένα, δεν είναι και τόσο βαρύ».

Ενώ αναφορικά με το λιανεμπόριο επεσήμανε (μέχρι αποδείξεως του εναντίου): «Δεν υπάρχει ενδεχόμενο για click away για τους ανεμβολίαστους. Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα γίνει το χειμώνα, οπότε, δεν μπορώ να το αποκλείσω. Το λιανικό εμπόριο έχει τηρήσει τα μέτρα, είσαι με μάσκα, στο εστιατόριο τη βγάζεις».

Σε ότι αφορά τον τουρισμό, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την… αγωνία του: «Έχω πολύ μεγάλη αγωνία να πιάσουμε τους στόχους του τουρισμού. Μέχρι σήμερα είμαστε πολύ πάνω από τους στόχους μας. Σχεδόν 50% πάνω από το στόχο που είχαμε θέσει (40% του 2019)».

Για τη Μύκονο, όπου σήμερα επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς, ο Υπουργός Ανάπτυξης συμπέρανε ότι… απέδωσαν τα μέτρα και δεν είδε αρνητική επίδραση στις κρατήσεις: «Στη Μύκονο είναι πάνω από το 2019 και με υψηλότερες τιμές. Τα μέτρα είχαν επίδραση σε ορισμένες κρατήσεις σε βίλες. Δεν ήταν αρνητική η επίδραση, αφού δεν έγιναν τα πάρτι, άρα απέδωσαν τα μέτρα. Η κακή εικόνα της Μυκόνου δεν έθεσε σε κίνδυνο τη Μύκονο, αλλά τον τουρισμό στην Ελλάδα κι επειδή ενδιαφερόμαστε για όλη τη χώρα πήραμε μέτρα».

«Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα μέτρο, αν δεν τηρούνται τα μέτρα και τίθεται σε κίνδυνο η οικονομία. Ασυνείδητος, ανεύθυνος κι επικίνδυνος αυτός που βάζει όρθιους να χορεύουν αγκαλιασμένοι μέσα στο μαγαζί του εν μέσω πανδημίας», πρόσθεσε.

Θέλει να του ζητήσουν και συγγνώμη!

Σχολιάζοντας τα όσα έχει ακούσει για τη λάθος εκφορά του ονόματος του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παρελθόν, θέλησε να βγει κι από πάνω: «Συγγνώμη πρέπει να μου ζητήσουν αυτοί που με βρίζουν δύο χρόνια επειδή έκανα σαρδάμ, για το οποίο είχα ζητήσει συγγνώμη στην ίδια εκπομπή την ίδια ώρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This