O γνωστός Άδωνις Γεωργιάδης σε αποστολή πολιτικής καθύβρισης και απαξίωσης του Ευάγγελου Αποστολάκη

Ο άνθρωπος που έχει ζητήσει συγνώμη ακόμα και από τις καρέκλες που κάθεται!

Must Read

Από χθες «έπιασε δουλειά» ο Άδωνις Γεωργιάδης.  Τη δουλειά που ξέρει – ίσως τη μόνη – καλύτερα από κάθε άλλο: Να εκτελεί αποστολές πολιτικής απαξίωσης όσων βάζει στο στόχαστρο το νέο «αφεντικό» του Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γιατί ως γνωστόν ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλάζει αφεντικά, σαν τα πουκάμισα, από τον Καρατζαφέρη, τον Σαμαρά και τώρα τον Κυριάκο.  Υπηρετεί όποιον του εξασφαλίσει πολιτική καριέρα, αφού εκτός αυτής δεν θα του λέει καλημέρα άνθρωπος.

Τώρα, καθώς είπαμε, εφόρμησε ως «αίλουρος» κατά του Ευάγγελου Αποστολάκη. Παλιά του τέχνη κόσκινο.  Αν ο Αποστολάκης είχε γίνει αποστάτης υπέρ Μητσοτάκη – όπως ο Άδωνις αποστάτησε από τον Καρατζαφέρη – τότε θα του έπλεκε το εγκώμιο. «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει…»

Τι φταίει ο Άδωνις αν οι πρόεδροι αλλάζουν;

Αυτά ξέρει, αυτά κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.  Ούτως ή άλλως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει φροντίσει να του πάρει κάθε ουσιαστική αρμοδιότητα και να τη δώσει στον σοβαρό – και κυριολεκτούμε – αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση.  Έτσι ο Άδωνις Γεωργιάδης περιφέρεται στα κανάλια επιχειρώντας ν’ απαξιώσειπολιτικούς κατ’ εντολή των ανωτέρων του.  Βεβαίως είναι πραγματικός τίτλος τιμής πια το να σου επιτίθεται δημοσίως ο Άδωνις.

Διαβάστε ακόμα: Γεωργιάδης κατά Αποστολάκη: «Αν δεν έχει μάθει να αντέχει στην πίεση δεν έπρεπε να γίνει ούτε καφετζής, όχι αξιωματικός»

Επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης, αγνοώντας κάθε ίχνος πολιτικής συνέπειας και ντροπής, δεν διστάζει, εφόσον πάρει εντολή ή για να γίνει αρεστός, να ζητάει «σαν την καλή χαρά» συγγνώμη από καθένα που καθύβρισε πολιτικώς στο παρελθόν.

Μην εκπλαγείτε λοιπόν, αν τα φέρει ο χρόνος, να ζητήσει ταπεινή συγγνώμη και από τον Ευάγγελο Αποστολάκη στο μέλλον.  Όπως το έκανε για τον Κώστα Καραμανλή, για τον Προκόπη Παυλόπουλο, για τον Αντώνη Σαμαρά ή και για τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε από καιρό χάσει κάθε ίχνος πολιτικής τσίπας.

Ήδη κυκλοφορούν από καιρό τα προσωνύμια του Άδωνη Γεωργιάδη:  «Κομανέντσης»,  «κολοτούμπας» και κυρίως «συγγνώμης»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This